moving image by marquee html code
Η ερυθρολευκη ενημερωση σας αλλαξε διαδυκτιακη τοποθεσια. Καθημερινη ερυθρολευκη ενημερωση στο νεο και συγχρονο www.piraeusplanet.gr

Προσφατες δημοσιευσεις

Τετάρτη 13 Μαΐου 2015

Αρχίζει τo Final Four

Αρχίζει τo Final Four

To Final Four… αρχίζει
Σε ρυθμούς Final Four μπαίνει για τα καλά από σήμερα η Μαδρίτη και η μπασκετική Ευρώπη γενικότερα, αφού η αυλαία ανοίγει ουσιαστικά με εκδηλώσεις, συνεντεύξεις Τύπου και τις τελευταίες προπονήσεις.
Ο ημιτελικός του Τσάμπιονς Λιγκ ανήκει στο παρελθόν και το πρώτο φως της σημερινής ημέρας στην Μαδρίτη ανατέλλει ουσιαστικά και το Final Four.
Δειτε το προγραμμα


Το αποτέλεσμα στο ποδόσφαιρο πίκρανε τους Μαδριλένους αφού η αγαπημένη τους Ρεάλ έμεινε εκτός τελικού και γέμισε χαρά τους ιταλούς εκδρομείς που πανηγύρισαν με τη ψυχή τους την πρόκριση της Γιουβέντους στους δρόμους της ισπανικής πρωτεύουσας.
Αρκετά όμως το ποδόσφαιρο.
Ήρθε η ώρα για μπάσκετ και μάλιστα τους κορυφαίους αγώνες της σεζόν.

Η σημερινή, πρώτη ουσιαστικά ημέρα της διοργάνωσης, θα αρχίσει νωρίς-νωρίς, καθώς στις 11:30 στην κεντρική πλατεία Sol, στο πλαίσιο του φιλανθρωπικού προγράμματος κοινωνικής δράσης της Ευρωλίγκας, «One Team», τα μικρά παιδιά θα έχουν την ευκαιρία να φωτογραφηθούν με τους Μπρεντ Πέτγουεϊ (Ολυμπιακός), Κάιλ Χάινς, Βίκτορ Χριάπα (ΤΣΣΚΑ Μόσχας), Ογκούζ Σαβάς (Φενέρμπαχτσε) και Σαλάχ Μειρί (Ρεάλ).

Στις 13:00, στην Casa De Coreos, θα γίνει η απονομή των βραβείων στα μέλη της καλύτερης πεντάδας, Βασίλη Σπανούλη, Νεμάνια Μπιέλιτσα, Μίλος Τεόντοσιτς, Φελίπε Ρέγιες και Μπόμπαν Μαριάνοβιτς, ενώ ένας εξ΄ αυτών, θα βραβευθεί και ως πολυτιμότερος παίκτης της σεζόν, βάσει της ψηφοφορίας των προπονητών, δημοσιογράφων και φιλάθλων. Παράλληλα, θα απονεμηθούν τρία ακόμα βραβεία, αυτά του καλύτερου ανερχόμενου παίκτη, που είναι ο Μπόγκτναν Μπογκντάνοβιτς, του καλύτερου αμυντικού, Μπράιαντ Ντάνστον και του πρώτου σκόρερ (βραβείο Αλφόνσο Φορντ), Τέιλορ Ρότσεστι.

Στη συνέχεια, (13:15) θα αρχίσει η συνέντευξη Τύπου του Final Four, με ομιλητές τους τέσσερις προπονητές, τέσσερις παίκτες των ομάδων (Σπανούλης, Τεόντοσιτς, Νεμάνια Μπιέλιτσα, Φελίπε Ρέγες) και τον εκτελεστικό διευθυντή της Ευρωλίγκας, Τζόρντι Μπερτομέου.

Το απόγευμα, η… δράση θα μεταφερθεί στο γήπεδο της διοργάνωσης για τις προπονήσεις. Ο Ολυμπιακός θα ανοίξει πρώτος τον… χορό στις 17:30 (ανοικτή για τους εκπροσώπους του Τύπου στις 19:00) και θα ακολουθήσει η ΤΣΣΚΑ Μόσχας στις 19:00. Η Φενέρμπαχτσε θα προπονηθεί στις 20:40 (ανοικτή για τους δημοσιογράφους στις 22:10) και η Ρεάλ στις 22:15.

Εν τω μεταξύ, από σήμερα θα αρχίσουν να έρχονται στην Μαδρίτη και οι πρώτοι οπαδοί Ολυμπιακού, Φενέρμπαχτσε και ΤΣΣΚΑ Μόσχας, με τους τούρκους να υπολογίζονται λίγο περισσότεροι απ’ ότι έλληνες και ρώσοι. Ως γνωστό την μερίδα του… λέοντος στο γήπεδο θα έχουν οι οπαδοί της Ρεάλ που θα ανέρχονται περίπου στις εννέα-δέκα χιλιάδες.

Δεν υπάρχουν σχόλια: