moving image by marquee html code
Η ερυθρολευκη ενημερωση σας αλλαξε διαδυκτιακη τοποθεσια. Καθημερινη ερυθρολευκη ενημερωση στο νεο και συγχρονο www.piraeusplanet.gr

Προσφατες δημοσιευσεις

Τετάρτη 13 Μαΐου 2015

Κούπα για τη Σχολή Σικάγο

Κούπα για τη Σχολή Σικάγο


Η ομάδα Κ-14 της Σχολής του Ολυμπιακού κέρδισε το τρόπαιο στο φημισμένο τουρνουά "Novi Jaguar Invitational" του Μίσιγκαν.

 
Με έξι ομάδες συμμετείχε η Σχολή του Ολυμπιακού από το Σικάγο στο φημισμένο τουρνουά "Novi Jaguar Invitational" του Μίσιγκαν, κερδίζοντας τις εντυπώσεις, αλλά και μία κούπα!
Οι ομάδες του Θρύλου ταξίδεψαν 4,5 ώρες μακριά από το Σικάγο, έφτασαν κοντά στο Ντιτρόιτ, και γύρισαν γεμάτες εμπειρίες και μετάλλια στην έδρα τους.
Η ομάδα Κ-14 της Σχολής του Ολυμπιακού έγραψε ιστορία στο τουρνουά, κερδίζοντας την κούπα! Οι νεαροί ποδοσφαιριστές έπαιξαν στο υψηλότερο επίπεδο και φτάνοντας στον τελικό κέρδισαν με 2-0 τους Michigan Jaguars.
Η Κ-12 έφτασε στον τελικό, αλλά ηττήθηκε με 7-1 από τους Crew Juniors, ενώ η Κ-15 πήγε στον τελικό και έχασε με 4-2 στα πέναλτι από την CSA Impact. H K-18 ηττήθηκε και αυτή στον τελικό με 2-1 στην παράταση από τους Grand Rapids. 
Αξίζουν συγχαρητήρια σε όλες τις ομάδες του Ολυμπιακού για την αγωνιστική τους παρουσία, αλλά και για την εικόνα τους εκτός γηπέδων!

Δεν υπάρχουν σχόλια: