moving image by marquee html code
Η ερυθρολευκη ενημερωση σας αλλαξε διαδυκτιακη τοποθεσια. Καθημερινη ερυθρολευκη ενημερωση στο νεο και συγχρονο www.piraeusplanet.gr

Προσφατες δημοσιευσεις

Τετάρτη 13 Μαΐου 2015

Σε τουρνουά στην Κροατία οι Νέοι του Ολυμπιακού

Σε τουρνουά στην Κροατία οι Νέοι του Ολυμπιακού

Ο Ολυμπιακός θα δώσει το "παρών" στο "Mladen Ramljak International Memorial Tournament", το οποίο θα φιλοξενηθεί στο Ζάγκρεμπ.
Στο 13ο "Mladen Ramljak International Memorial Tournament" που θα φιλοξενηθεί στο Ζάγκρεμπ της Κροατίας, θα συμμετάσχει στο διάστημα 4 έως 7 Ιουνίου η ομάδα Νέων του Ολυμπιακού.

Τα παιδιά, που θα αποτελούν τη νέα αγωνιστική περίοδο την βάση της ομάδας Νέων (γεννημένα το 1997 και το 1998), θα ταξιδέψουν στην Κροατία για το πολύ δυνατό τουρνουά στο οποίο θα αντιμετωπίσουν στον Α' ομιλο την Ντιναμό Ζάγκρεμπ (Κροατία), την Κάλιαρι (Ιταλία) και τη Μακάμπι (Ισραήλ). Στον άλλο όμιλο είναι η Μπενφίκα, η Ριέκα, η Κοπεγχάγη και η Ακαδημία Adu από τη Νιγηρία.
Αρκετοί από τους ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού, που έχουν γεννηθεί το 1997, είχαν την ευκαιρία να παίξουν την περίοδο 2013-14 και στο UEFA Youth League, αλλά στο συγκεκριμένο τουρνουά το σύνολο των αθλητών του συλλόγου (1997, 1998) θα δοκιμάσει τις δυνάμεις του και θα αποκτήσει πολύτιμες εμπειρίες.
Υπενθυμίζουμε ότι τόσο η Κ-13 όσο και η Κ-16 θα συμμετάσχουν σε δυνατά τουρνουά στη Γερμανία.

Δεν υπάρχουν σχόλια: