moving image by marquee html code
Η ερυθρολευκη ενημερωση σας αλλαξε διαδυκτιακη τοποθεσια. Καθημερινη ερυθρολευκη ενημερωση στο νεο και συγχρονο www.piraeusplanet.gr

Προσφατες δημοσιευσεις

Τρίτη 16 Ιουνίου 2015

Εν όψει της απολογίας Πρόεδρος ο Βρέντζος

Εν όψει της απολογίας Πρόεδρος ο Βρέντζος

Πρόεδρος ο Βρέντζος
Εν όψει και της απολογίας του Βαγγέλη Μαρινάκη στον ειδικό ανακριτή, ο ισχυρός άνδρας του Ολυμπιακού φέρεται να έχει επιλέξει τον Γιάννη Βρέντζο να τον διαδεχθεί στην προεδρία της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ.
Την πόρτα του ειδικού ανακριτή, Γιώργου Ανδρεάδη, για την υπόθεση της «εγκληματικής οργάνωσης» θα περάσει την Πέμπτη το πρωί ο Βαγγέλης Μαρινάκης.
Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού έχει το πιο βαρύ κατηγοροτήριο από όλους τους εμπλεκόμενους στη συγκεκριμένη υπόθεση και αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο αναμένεται να απολογηθεί τελευταίος, με τους δικηγόρους του να ετοιμάζονται να αντικρούσουν όλες τις κατηγορίες (33 τον αριθμό).

Πριν από περίπου δύο μήνες είχε γίνει γνωστό ότι ο κ. Μαρινάκης εξετάζει σοβαρά το ενδεχόμενο να αποχωρήσει από την προεδρία της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ και, όπως γράφει σήμερα η «Live Sport», ο πιθανότερος διάδοχός του θεωρείται ο Γιάννης Βρέντζος.

Πρόκειται για τον πιο στενό συνεργάτη του ιδιοκτήτη του συλλόγου μέσα στην ομάδα όλα αυτά τα χρόνια και από διευθύνων σύμβουλος που είναι τώρα θα αναβαθμιστεί σε πρόεδρος.

Δεν υπάρχουν σχόλια: