moving image by marquee html code
Η ερυθρολευκη ενημερωση σας αλλαξε διαδυκτιακη τοποθεσια. Καθημερινη ερυθρολευκη ενημερωση στο νεο και συγχρονο www.piraeusplanet.gr

Προσφατες δημοσιευσεις

Τρίτη 16 Ιουνίου 2015

Εξαίρεση Ανδρεάδη ζητάει ο Μαρινάκης

Εξαίρεση Ανδρεάδη ζητάει ο Μαρινάκης

Εξαίρεση Ανδρεάδη ζητάει ο Μαρινάκης
Λίγες ώρες προτού καταθέσει σχετικά με την υπόθεση της «εγκληματικής οργάνωσης», ο Βαγγέλης Μαρινάκης αναμένεται να ζητήσει την εξαίρεση του ανακριτή, Γιώργου Ανδρεάδη, θεωρώντας τον προκατειλημμένο.
Την εξαίρεση του Γιώργου Ανδρεάδη απ’ την υπόθεση της «εγκληματικής οργάνωσης» αναμένεται να ζητήσει ο Βαγγέλης Μαρινάκης την Τετάρτη, σύμφωνα με έντονη φημολογία που έχει αναπτυχθεί τις τελευταίες ώρες.
Ο λόγος έγκειται στο ότι ο πρόεδρος του Ολυμπιακού θεωρεί προκατειλημμένο σε βάρος του τον ειδικό ανακριτή διαφθοράς και γι' αυτό δεν θέλει την περαιτέρω εμπλοκή του στην υπόθεση.
Υπενθυμίζεται πως ο διοικητικός ηγέτης της ερυθρόλευκης ΠΑΕ είναι προγραμματισμένο να περάσει απ’ την Ευελπίδων την Πέμπτη (18/6), προκειμένου να απολογηθεί για τις κατηγορίες που του αποδίδονται, στο πλαίσιο της υπόθεσης της «εγκληματικής οργάνωσης».
Εφόσον επιβεβαιωθεί το εν λόγω σενάριο και προχωρήσει η σκέψη του Μαρινάκη και του νομικού του επιτελείου, τότε θα πρέπει να φανεί κατά πόσο θα γίνει δεκτό το αίτημα απ' το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών, το οποίο θα κληθεί να αποφασίσει άμεσα (ακόμα και μέσα στην Τετάρτη).

Δεν υπάρχουν σχόλια: