moving image by marquee html code
Η ερυθρολευκη ενημερωση σας αλλαξε διαδυκτιακη τοποθεσια. Καθημερινη ερυθρολευκη ενημερωση στο νεο και συγχρονο www.piraeusplanet.gr

Προσφατες δημοσιευσεις

Τρίτη 16 Ιουνίου 2015

Θέλουν Χάρα στη Ροσάριο Σεντράλ

Θέλουν Χάρα στη Ροσάριο Σεντράλ

Θέλουν Χάρα στη Ροσάριο Σεντράλ
Την περίπτωση του Φράνκο Χάρα εξετάζει η Ροσάριο Σεντράλ, κατόπιν υπόδειξης του τεχνικού της ομάδας, Εντουάρντο Κουντέτ για την ενίσχυση της επίθεσης.
Μία νέα προοπτική που αφορά το μέλλον του Φράνκο Χάρα προκύπτει από τα ΜΜΕ της Αργεντινής, αφού η Ροσάριο Σεντράλ εξετάζει πολύ σοβαρά την περίπτωσή του από τον Ολυμπιακό.
Όπως αναφέρει το «agenciafe.com», ο τεχνικός των Αργεντινών Εντουάρντο Κουντέτ έχει εισηγηθεί τρεις επιθετικούς, μεταξύ των οποίων και ο Φράνκο Χάρα από τον Ολυμπιακό, αν και σημειώνεται ότι είναι περιορισμένες οι πιθανότητες για την πραγματοποίηση της μεταγραφής.
«Ο πρώην άσος της Εστουντιάντες και της Σαν Λορέντζο είναι τώρα στον Ολυμπιακό, ο οποίος προχώρησε σε μια ακριβή επένδυση για να τον αποκτήσει πριν από έξι μήνες», αναφέρει το ρεπορτάζ προσθέτοντας ότι οι καλές σχέσεις του Χάρα με τον προπονητή της Ροσάριο ίσως παίξει κάποιο ρόλο.
«Ναι, μας ενδιαφέρει, αλλά δεν είναι εύκολο. Δεν θέλουμε να παρουσιάσουμε ψεύτικες προσδοκίες στους οπαδούς μας, αλλά θα κάνουμε μια προσπάθεια», ανέφεραν πηγές από τη Σεντράλ καταλήγει το δημοσίευμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: