moving image by marquee html code
Η ερυθρολευκη ενημερωση σας αλλαξε διαδυκτιακη τοποθεσια. Καθημερινη ερυθρολευκη ενημερωση στο νεο και συγχρονο www.piraeusplanet.gr

Προσφατες δημοσιευσεις

Τρίτη 16 Ιουνίου 2015

Μόνιμοι πρωταθλητές... μέρος 2ο!

Μόνιμοι πρωταθλητές... μέρος 2ο!

Μόνιμοι πρωταθλητές... μέρος 2ο!
Οι δηλώσεις των μόνιμων πρωταθλητών στο επίσημο site του Ολυμπιακού  συνεχίζονται...Για την πανάξια κατάκτηση του 56ου πρωταθλήματος, αναφέρθηκαν με δηλώσεις τους στο www.osfp.gr ένας εκ των κορυφαίων αθλητών του τμήματος, ο Στέφανος Δημητριάδης, ο Αντώνης Φωκαϊδης, η Αφροδίτη Γιαρένη και Αγγελική Μαυραντζά. 
Αναλυτικά το περιεχόμενο των δηλώσεων τους:

Στέφανος Δημητριάδης: «Αναμφίβολα ήταν απόλυτα επιτυχημένο πρωτάθλημα για μια ακόμα φορά. Το κατακτήσαμε με μεγάλη διαφορά όπως όλες τις χρονιές. Αυτό συνέβη μετά τη μεγάλη προσπάθεια όλων των παιδιών.
 Όλοι μας κάναμε πολύ καλές κούρσες, δώσαμε το 100% των δυνατοτήτων μας και είμαστε πολύ ικανοποιημένοι και εγώ προσωπικά για τις επιδόσεις μου και την προσπάθεια που έγινε στις κούρσες μου. Θεωρώ ότι όσο περνούν τα χρόνια δενόμαστε πιο πολύ σαν ομάδα και αυτό βοηθάει στο να μπορούμε να λειτουργούμε πιο ομαδικά και πιο συντονισμένα και πιστεύω ότι η επιτυχία του Ολυμπιακού θα συνεχιστεί για πολλά χρόνια. Όλοι δίνουν ότι καλύτερο μπορούν. 
Ο Ολυμπιακός είναι μια μεγάλη ομάδα και θα παραμείνει έτσι».

Αντώνης Φωκαϊδης: «Όλα τα παιδιά προσπαθήσαμε και δώσαμε τον καλύτερό μας εαυτό για να πάρουμε το 56ο πρωτάθλημα.
 Ήταν το 3ο δικό και είμαι πολύ χαρούμενος. Τώρα συνεχίζουμε την προσπάθειά μας και φυσικά θέλουμε τη νέα σεζόν να διευρύνουμε αυτό το σερί των πρωταθλημάτων. 
Από εδώ και πέρα ρίχνουμε το βάρος στην καλύτερη δυνατή προετοιμασία για τον επόμενο μήνα, ενόψει του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος στο Καζάν.
 Όλα είναι εφικτά για την πρόκριση στους Ολυμπιακούς αλλά χρειάζεται πολύ δουλειά».

Αφροδίτη Γιαρένη: «Ήταν πολύ σημαντικό που κατάφερε να κερδίσει το πρωτάθλημα ο Ολυμπιακός και να προσθέσει το 56ο στη συλλογή του ενώ έπεται και συνέχεια γιατί φαίνεται ότι είμαστε πολύ καλή ομάδα με πολύ καλούς αθλητές. Χαίρομαι που συνέβαλα και εγώ σε αυτό με τις επιδόσεις μου. 
Πήγα καλά στα ατομικά αγωνίσματα ενώ ήμασταν πολύ καλές και στη σκυταλοδρομία με τα κορίτσια αφού κερδίσαμε και τις τρεις. 
Παρά την κούραση δώσαμε και την ψυχή μας και βγήκε πολύ καλό αποτέλεσμα. Το χαρήκαμε πολύ στο τέλος με τους πανηγυρισμούς. Ήταν η πρώτη μου χρονιά στον Ολυμπιακό και έκλεισε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο».

Αγγελική Μαυραντζά: 
 «Ήταν μια ικανοποιητική προσπάθεια από όλους. 
Δώσαμε τον καλύτερο μας εαυτό και βγήκε μια για ακόμα μια φορά ένα εξαιρετικό αποτέλεσμα συλλογικά από όλη την ομάδα. Ατομικά ήταν μια καλή εμφάνιση πριν τους τελευταίους αγώνες της χρονιάς και η καλύτερη μέχρι στιγμής που έχω πραγματοποιήσει».

Δεν υπάρχουν σχόλια: