moving image by marquee html code
Η ερυθρολευκη ενημερωση σας αλλαξε διαδυκτιακη τοποθεσια. Καθημερινη ερυθρολευκη ενημερωση στο νεο και συγχρονο www.piraeusplanet.gr

Προσφατες δημοσιευσεις

Τρίτη 16 Ιουνίου 2015

Ο Ντάνστον και η δυσαρέσκεια για Ίβκοβιτς-Ραζνάτοβιτς

Ο Ντάνστον και η δυσαρέσκεια για Ίβκοβιτς-Ραζνάτοβιτς

Στον Ολυμπιακό θέλουν να κρατήσουν τον Ντάνστον, αλλά παράλληλα είναι ενήμεροι πως ο παίκτης βρίσκεται κοντά σε συμφωνία με την Εφές. Δυσαρέσκεια για Ραζνάτοβιτς και Ίβκοβιτς.
Στον Ολυμπιακό είναι ενήμεροι πως ο Μπράιαντ Ντάνστον βρίσκεται κοντά σε συμφωνία με την Αναντολού Εφές, καθώς γνωρίζουν πως ο ατζέντης του παίκτη, Μίσκο Ραζνάτοβιτς, έχει ήδη κάνει επαφές με την τουρκική ομάδα.

Και στον Πειραιά, αν κρίνουν από το παρελθόν του γνωστού μάνατζερ, δεν αποκλείουν να υπάρξει επανάληψη της υπόθεσης με τον Κάιλ Χάινς πριν δύο καλοκαίρια, όταν και... συνέβαλε τα μέγιστα ώστε να στείλει στη Μόσχα τον Αμερικανό σέντερ.

Από το ερυθρόλευκο στρατόπεδο τονίζουν πως επιθυμούν την παραμονή του Μπράιαντ Ντάνστον στον Ολυμπιακό. Θέλουν να τον κρατήσουν στην ομάδα, ο Αμερικανός σέντερ είναι στα πλάνα του Γιάννη Σφαιρόπουλου ενόψει της νέας σεζόν, αλλά δεν ξέρουν το πως ακριβώς έχει ήδη χειριστεί το θέμα ο παίκτης. Αν, δηλαδή, έχει ήδη υπογράψει στην Αναντολού Εφές, αυτό είναι κάτι που δεν το γνωρίζουν. Είχαν πρόθεση όμως να μιλήσουν σύντομα μαζί του.

Πάντως, όπως φαίνεται, ο πρώην τεχνικός των ερυθρολεύκων, Ντούσαν Ίβκοβιτς, δεν έχει πρόβλημα να "χτυπάει" μπασκετμπολίστες των Πειραιωτών. Το ίδιο, άλλωστε, έπραξε και πέρσι, όταν και συμφώνησε με τον Στράτο Περπέρογλου (τον είχε πλησιάσει από τον Μάρτη του 2014). Και η συγκεκριμένη συμπεριφορά του "Ντούντα", σε αυτά τα θέματα, έχει κακοφανεί στους ερυθρόλευκους.

Δεν υπάρχουν σχόλια: