moving image by marquee html code
Η ερυθρολευκη ενημερωση σας αλλαξε διαδυκτιακη τοποθεσια. Καθημερινη ερυθρολευκη ενημερωση στο νεο και συγχρονο www.piraeusplanet.gr

Προσφατες δημοσιευσεις

Τρίτη 16 Ιουνίου 2015

Μπαμπάδες εν δράσει στο φινάλε της χρονιάς

Μπαμπάδες εν δράσει στο φινάλε της χρονιάς

Μπαμπάδες εν δράσει στο φινάλε της χρονιάς!
Τελευταία ημέρα για τα τμήματα Κ-10 και Κ-11 της Ακαδημίας του Ολυμπιακού, η Τρίτη, και τα παιδιά επεφύλασσαν με την βοήθεια των προπονητών ένα δώρο στους πατεράδες τους!
Τους «υποχρέωσαν» να έρθουν στο νέο γήπεδο του Προπονητικού Κέντρου στο Ρέντη, όχι για να τους πάρουν και να φύγουν όπως συμβαίνει κάθε ημέρα ολόκληρο το χρόνο, αλλά για να παίξουν ποδόσφαιρο!
Τα παιδιά της Κ-10 και της Κ-11 έκαναν εξέδρα και οι γονείς τους χωρίστηκαν σε δυο ομάδες και έπαιξαν ποδόσφαιρο!

Οι νεαροί ποδοσφαιριστές ήταν πολύ αυστηροί με τους γονείς τους αλλά τους χειροκρότησαν και τους αγκάλιασαν στο φινάλε δίνοντας τους το καλύτερο δώρο. 
Σημασία δεν έχει ποιος κέρδισε (για την ιστορία οι γονείς της Κ-10 κυριάρχησαν απόλυτα) αλλά το γεγονός ότι όλοι έπαιξαν και ευχαριστήθηκαν ποδόσφαιρο.
 Πόσο μάλλον όταν αγωνίστηκαν είτε ως συμπαίκτες είτε ως αντίπαλοι με τον Γρηγόρη Γεωργάτο, ο οποίος δεν ήταν για 40 λεπτά Διευθυντής της Ακαδημίας, αλλά πατέρας του μικρού άσου της Κ-10, Νίκου Γεωργάτου. 
Ο πρώην άσος του Ολυμπιακού έβγαλε πολλές «φαρμακερές» σέντρες αλλά πέτυχε και γκολ στο φινάλε και αποθεώθηκε από τους μικρούς και των δυο ομάδων! Μια σπουδαία χρονιά τελείωσε με τον καλύτερο τρόπο! Φυσικά οι μικροί μαθητές της Ακαδημίας πήραν και τα διπλώματα τους από τους προπονητές τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια: