moving image by marquee html code
Η ερυθρολευκη ενημερωση σας αλλαξε διαδυκτιακη τοποθεσια. Καθημερινη ερυθρολευκη ενημερωση στο νεο και συγχρονο www.piraeusplanet.gr

Προσφατες δημοσιευσεις

Τρίτη 16 Ιουνίου 2015

Υπογραφές και μεταγραφές

Υπογραφές και μεταγραφές

Υπογραφές και μεταγραφές
Μέσα στις επόμενες ημέρες αναμένεται να έρθει στην Ελλάδα ο Μάρκο Σίλβα για να υπογράψει στον Ολυμπιακό, με τη διοίκηση να προχωράει ήδη τον μεταγραφικό σχεδιασμό. Σε πρώτο πλάνο ο Ζόνατας.
Ο Μάρκο Σίλβα είναι ο «εκλεκτός» για τον πάγκο του Ολυμπιακού και αν δεν υπάρξει κάποιο απρόοπτο, η πρόσληψή του θα ανακοινωθεί μέσα στις επόμενες ημέρες και θα αναλάβει και επίσημα την τεχνική ηγεσία των νταμπλούχων Ελλάδας. Σύμφωνα με τους συμπατριώτες του, ο Πορτογάλος τεχνικός θα προσπαθήσει να βρει λύση για να λυθεί το συμβόλαιό του με τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας, χωρίς οι δύο πλευρές να φτάσουν στα άκρα.

Μόλις ανακοινωθεί και επίσημα η λύση της συνεργασίας του 37χρονου προπονητή με τα «λιοντάρια», θα υπάρξει η ανακοίνωση της πρόσληψής του από τους Πειραιώτες. Εκείνο που προκύπτει είναι πως η φιλοσοφία του διαφέρει από εκείνες των Ζαρντίμ και Περέιρα, καθώς του αρέσει να παίζει με σύστημα 4-3-3 και έχει γενικότερα πιο επιθετικές βλέψεις σε σχέση με τους άλλους δύο.

Από τη στιγμή που ο Ολυμπιακός βρήκε προπονητή, θα ξεκινήσει άμεσα ο μεταγραφικός σχεδιασμός εν όψει της επόμενης σεζόν. Εδώ και μέρες είναι γνωστό ότι ο Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ είναι «κλεισμένος» και απομένει η έγκριση του νέου τεχνικού για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του Βούλγαρου επιθετικού στους «ερυθρόλευκους».

Ωστόσο, δεν αποκλείεται να μην προχωρήσει η περίπτωση του Μπερμπάτοφ, αλλά εκείνη του Ζόνατας της Έλτσε. Σύμφωνα με τον «Γαύρο», πρόθεση της διοίκησης είναι να προχωρήσει για την απόκτηση του Βραζιλιάνου φορ, ο οποίος συνεργάζεται με τον Μίνο Ραϊόλα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: