moving image by marquee html code
Η ερυθρολευκη ενημερωση σας αλλαξε διαδυκτιακη τοποθεσια. Καθημερινη ερυθρολευκη ενημερωση στο νεο και συγχρονο www.piraeusplanet.gr

Προσφατες δημοσιευσεις

Τρίτη 16 Ιουνίου 2015

Μαζί με τον Θωμαΐδη στον Κορέα

Μαζί με τον Θωμαΐδη στον Κορέα

Μαζί με τον Θωμαΐδη στον Κορέα!
Κάθε ημέρα που περνά όλα βγαίνουν στη φόρα! Πάνω από όλα το στημένο «παιχνίδι» ορισμένων που έχουν, όπως φαίνεται, ρόλο στην ιστορία, προσπαθώντας να επηρεάσουν πρόσωπα, καταστάσεις και ενδεχομένως αποφάσεις.

Η εφημερίδα «ΑΛΗΘΕΙΑ» της Καρδίτσας είχε αποκαλύψει προ λίγων ημερών, ότι η Α.Τ. που έχει καταθέσει στον Ανακριτή, άλλαξε την αρχική της κατάθεση.
Κι αυτό που αποκαλύπτει η τοπική εφημερίδα της Θεσσαλικής πόλης είναι ότι η Α.Τ. φέρεται να είπε στον Ανακριτή πως μετά την πρώτη της συνέντευξη στον ΣΚΑΪ, πήγαν μαζί στον Εισαγγελέα Αρ. Κορέα για να καταθέσει.
Η Καρδιτσιώτισσα πρώην φίλη του μεγαλομετόχου της Βέροιας, Γιώργου Αρβανιτίδη, είχε μιλήσει πριν από λίγο καιρό στην εφημερίδα της πόλης της.
Κι εκεί είχε υποστηρίξει διαφορετικά πράγματα από αυτά που είχε αναφέρει αρχικά! Στις 11 Ιουνίου βρέθηκε στα γραφεία του Ανακριτή, Γιώργου Ανδρεάδη, και κατέθεσε στο πλαίσιο της έρευνας για την «εγκληματική οργάνωση» στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Επαναλαμβάνοντας όσα είχε τονίσει μερικές ημέρες νωρίτερα στην εφημερίδα «ΑΛΗΘΕΙΑ» της Καρδίτσας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: