moving image by marquee html code
Η ερυθρολευκη ενημερωση σας αλλαξε διαδυκτιακη τοποθεσια. Καθημερινη ερυθρολευκη ενημερωση στο νεο και συγχρονο www.piraeusplanet.gr

Προσφατες δημοσιευσεις

Τρίτη 16 Ιουνίου 2015

“Ψήνεται” για Ζονάτας ο Ολυμπιακός

“Ψήνεται” για Ζονάτας ο Ολυμπιακός

jonathas-elche-1430455817
Προχωράει για την υπόθεση του επιθετικού Σοβαρεύει, όπως φαίνεται, το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού για τον Ζόνατας. Αυτό τουλάχιστον αναφέρουν οι τελευταίες πληροφορίες.
Ως γνωστόν, τον υψηλόσωμο (1.90μ.) επιθετικό της Έλτσε προτείνει στους νταμπλούχους εδώ και καιρό ο γνωστός Ιταλός ατζέντης, Μίνο Ραϊόλα. Και κατά πως φαίνεται το… νερό θ’ αρχίσει σιγά σιγά να μπαίνει στο αυλάκι ώστε να πραγματοποιηθεί η μεταγραφή.

Ο Ζόνατας Κριστιάν ντε Ζεσούς, όπως είναι το πλήρες όνομά του, είναι 26 ετών και φέτος είχε 31 συμμετοχές και 11 γκολ με την φανέλα της Έλτσε. Έχει αγωνιστεί και στις Αλκμάαρ, Πεσκάρα, Μπρέσια, Λατίνα αλλά και την Κρουζέιρο.
Όπως μπορεί να καταλάβει κανείς, ο Ζόνατας είναι ένας παίκτης που μοιάζει, σε στυλ, με τον Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ. Η (διαφαινόμενη) απόφαση του Ολυμπιακού να προχωρήσει με τον Βραζιλιάνο σημαίνει πως εγκαταλείπει την ιδέα του Βούλγαρου; Μπορεί ναι, μπορεί και όχι. Θα περιμένουμε να το δούμε.
Προς το παρόν «κρατάμε» τη διάθεση των ερυθρολεύκων να κινηθούν γερά προς τον Ζόνατας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: