moving image by marquee html code
Η ερυθρολευκη ενημερωση σας αλλαξε διαδυκτιακη τοποθεσια. Καθημερινη ερυθρολευκη ενημερωση στο νεο και συγχρονο www.piraeusplanet.gr

Προσφατες δημοσιευσεις

Τρίτη 16 Ιουνίου 2015

Παραγουάη - Τζαμάικα 1-0 (video)

Παραγουάη - Τζαμάικα 1-0 (video)

 
Η Παραγουάη σκόραρε από τραγικό λάθος του αντίπαλου τερματοφύλακα και νίκησε 1-0 την Τζαμάικα, η οποία παραμένει χωρίς γκολ σε Copa América και με ελάχιστες ελπίδες πρόκρισης
Σκόρερ: 36' Έντγκαρ Μπενίτες

Γήπεδο: "Ρεχιονάλ Κάλβο ι Μπασκουνιάν", Αντοφαγάστα

Διαιτητής: Κάρλος Βέρα (Εκουαδόρ)
Η Παραγουάη έκανε ακριβώς αυτό που έπρεπε, νίκησε 1-0 την Τζαμάικα σε ένα κακό ματς και με την πρώτη της νίκη στο Copa América 2015 έφτασε τους 4 βαθμούς.



Θυμίζουμε πως στην πρεμιέρα είχε πάρει ισοπαλία (2-2) από την Αργεντινή, ενώ οι Τζαμαϊκανοί είχαν χάσει επίσης με 0-1 απο την Ουρουγουάη, έτσι οι ελπίδες για πρόκριση είναι ελάχιστες.
Δεν ήταν κακή η άμυνα της Τζαμάικα, ούτε ο τερματοφύλακάς της, Ντουάιτ Κερ, όμως στο 36' έκανε τραγικό λάθος και σκόραρε ο Έντγκαρ Μπενίτες, χαρίζοντας τη νίκη στην Παραγουάη χωρίς πολύ προσπάθεια.
Η Παραγουάη πέρασε στην κορυφή του ομίλου μαζί με την Αργεντινή και την τελευταία αγωνιστική της αρκεί η ισοπαλία με την Ουρουγουάη για πρόκριση.

 

Η Τζαμάικα είχε το μυαλό στην άμυνα και η αλήθεια είναι πως πήγε αρκετά καλά, όμως το τραγικό λάθος του τερματοφύλακά της Ντουάιν Κερ, της κόστισε. Στο 36ο λεπτό από βαθιά μπαλιά ο ύψους 1.99 πορτιέρε της Νορβηγικής, Σάρπσμποργκ, βγήκε από την περιοχή και επιχείρησε να απομακρύνει με κεφαλιά, η οποία όμως ήταν κακή, πήγε πάνω στον Έντγκαρ Μπενίτες, χτύπησε στον μηρό του κατέληξε στα δίχτυα!
Δύο φορές είχαν απειλήσει νωρίτερα οι Παραγουανοί, στο 21' με το γυριστό του Ραούλ Μπομπαντίγια να περνά λίγο άουτ και στο 32' με το αριστερό σουτ στην κίνηση από τον Ρόκε Σάντα Κρους να αποκρούει ο Κερ.
Μεγάλη ευκαιρία στο 60' με τον Σαμούδιο να πλασάρει από μακριά και την μπάλα να χτυπά στο οριζόντιο δοκάρι της Τζαμάικα, η οποία στα τελευταία λεπτά προσπάθησε, χωρίς όμως να δημιουργήσει έστω μια σπουδαία ευκαιρία.

ΠΑΡΑΓΟΥΑΗ: Άντονι Σίλβα, Μπρούνο Βαλντές, Πάουλο Ντα Σίλβα, Πάμπλο Αγκιλάρ, Σαμούδιο (77' Πίρις), Βίκτορ Κάσερες, Ορτιγόσα, Ντέρλις Γκονσάλες, Έντγκαρ Μπενίτες (86' Μολίνας), Μπομπαντίγια (75' Νέλσον Βαλντές), Σάντα Κρους.

ΤΖΑΜΑΪΚΑ: Κερ, Μαριάπα, Χέκτορ, Μόργκαν, Λόρενς, Όστιν, ΜακΆναφ, Γουότσον (57' Λάινγκ), ΜακΚλίρι, Ντόκινς (76' Μάτοκς), Μπαρνς (62' Μπράουν).

Δεν υπάρχουν σχόλια: