moving image by marquee html code
Η ερυθρολευκη ενημερωση σας αλλαξε διαδυκτιακη τοποθεσια. Καθημερινη ερυθρολευκη ενημερωση στο νεο και συγχρονο www.piraeusplanet.gr

Προσφατες δημοσιευσεις

Τρίτη 16 Ιουνίου 2015

Βαγγέλης Μάντζαρης και Δημήτρης Αγραβάνης:«Ζούμε όνειρο στον Ολυμπιακό»

Βαγγέλης Μάντζαρης και Δημήτρης Αγραβάνης:«Ζούμε όνειρο στον Ολυμπιακό»


«Ζούμε όνειρο στον Ολυμπιακό»!
Οι νέοι πρωταθλητές Ελλάδας, Βαγγέλης Μάντζαρης και Δημήτρης Αγραβάνης βρέθηκαν στο studio του ΣΠΟΡ FM 94,6, καλεσμένοι των Τόλη Κοτζιά και Νίκου Ζέρβα και μίλησαν για τον τίτλο –κι όχι μόνο- που κατέκτησαν προ διημέρου απέναντι στον Παναθηναϊκό. «Εκεί που έπαιζα στο Περιστέρι, ένα χρόνο μετά σήκωνα την Ευρωλίγκα» είπε ο πρώτος για να προσθέσει ο δεύτερος: «Όνειρο το φετινό πρωτάθλημα με τον Ολυμπιακό»!

inner

Παίρνοντας τα πράγματα απ’ την… αρχή, ο Μάντζαρης ανέφερε για το «σοκ» του Κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό: «Έγιναν όλα τα στραβά στο τέλος για να χάσουμε. Στον αθλητισμό υπάρχουν καλές και κακές στιγμές. Το θέμα είναι όταν έρχονται τα αρνητικά να μπορείς να αντιδράσεις. Αυτό ξεχωρίζει τον μέτριο παίκτη και τη μέτρια ομάδα από τους κορυφαίους».

Απ' την πλευρά του, ο Αγραβάνης είπε για το ατυχές εκείνο συμβάν των Πειραιωτών: «Πάντα λέω πως κάθε εμπόδιο είναι για καλό. Η αρνητική αυτή εμπειρία μας δίδαξε να είμαστε ταπεινοί και συγκεντρωμένοι ως το τέλος. Μεγάλο μερίδιο σε αυτό είχε ο Σφαιρόπουλος».

Ξεκάθαρος ο Δημήτρης Αγραβάνης γι’ αυτό που ζει στον Ολυμπιακό πλέον: «Ήταν όνειρο το πρωτάθλημα που πήραμε φέτος. Αξιοποίησα την ευκαιρία που μου δόθηκε να παίξω στον Ολυμπιακό και θέλω να την αξιοποιήσω ακόμα περισσότερο στο μέλλον. Αν πιστεύεις στον εαυτό σου όλα γίνονται πιο εύκολα, παίζει μεγάλο ρόλο η ψυχολογία. Όσον αφορά την Ευρωλίγκα, πίστευα στην ανατροπή με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας και τα καταφέραμε. Στον τελικό, ίσως αν δεν υπήρχε ο Κάρολ με τα τρίποντα, τότε τα πράγματα θα μπορούσαν να ‘ταν διαφορετικά».

Παρομοίως και ο Βαγγέλης Μάντζαρης: «Ήταν πολύ καλή επιλογή για την καριέρα μου ο Ολυμπιακός. Από εκεί που έπαιζα στο Περιστέρι, έναν χρόνο αργότερα βρισκόμουν στον τελικό της Πόλης και σηκώναμε την Ευρωλίγκα. Αυτό και μόνο αρκεί για να καταλάβεις αυτό που ζω».

Αμφότεροι δεν θα μπορούσαν να μην στάξουν… μέλι για τον κόουτς Σφαιρόπουλο. «Ο προπονητής μας, μας πιέζει να φτάσουμε στα όριά μας, για να γίνουμε καλύτεροι. Είναι μεγάλο προσόν από έναν προπονητή να μπορεί να στο βγάζει αυτό… Η χημεία ξεχωρίζει τις καλές ομάδες από τις πολύ καλές. Δεν μπορείς να έχεις 15 star στην ίδια ομάδα», είπε χαρακτηριστικά ο διεθνής γκαρντ.

Απ' την μεριά του, ο Έλληνας πάουερ φόργουορντ ανέφερε επί του θέματος: «Ο κόουτς ακολουθεί πιστά το πλάνο του. Και στον Πανιώνιο αλλά και τώρα στον ΟΣΦΠ. Απλά τώρα που η ομάδα έχει καλύτερο υλικό απ’ ότι ο Πανιώνιος, μπορεί να εφαρμόζει το πλάνο του καλύτερα. Είναι έξτρα κίνητρο να ξέρεις πως περιμένει από εσένα περισσότερο. Σε κάνει να θες να βελτιωθείς κιάλλο. Ο Σφαιρόπουλος μας πίστεψε όλους, έφερε νέα αύρα και άλλαξε την ψυχολογία μας».

Και επειδή ο Σλούκας είναι το… πρόσωπο των ημερών, πάντα η άποψη ενός συμπαίκτη του, του Μάντζαρη εν προκειμένω έχει «βαρύτητα»: «Ο Σλούκας θέλει πολύ να μείνει. Κάποια στιγμή στην καριέρα σου έρχεται η στιγμή που πρέπει να πάρεις αποφάσεις. Ο Κώστας έχει επιλογές και πρέπει να κάνει την καλύτερη. Είμαστε μαζί από μικροί, είμαστε σαν αδέρφια, θα στεναχωρηθώ πολύ αν φύγει, αλλά ότι και να κάνει θα τον στηρίξω».

Δεν υπάρχουν σχόλια: