moving image by marquee html code
Η ερυθρολευκη ενημερωση σας αλλαξε διαδυκτιακη τοποθεσια. Καθημερινη ερυθρολευκη ενημερωση στο νεο και συγχρονο www.piraeusplanet.gr

Προσφατες δημοσιευσεις

Πέμπτη 7 Μαΐου 2015

Κανε συ την δουλεια σου Κοντονη και ασε την Δικαιοσυνη να κανει την δικια της (video)

Κανε συ την δουλεια σου Κοντονη και ασε την Δικαιοσυνη να κανει την δικια της (video)


Που ακουστηκε?
Υπουργος να προδικαζει το τι θα συμβει και το τι θα αποκαλυφθει στις δικες  που ακομα δεν εγιναν αλλα βρισκονται στο σταδιο τηα προανακρισης απο τον Ανακριτη.
Που ακουστηκε Υπουργος να εχει κανει κανει την κωλοτουμπα του αιωνα στην UEFA και απο κει που πηγε να κανει τον μαγκα να υποχωρει ατακτως στις επιταγες της UEFA.

Τωρα κανει και παλι τον μαγκα απο τα εδρανα της Βουλης φυσικα και οχι μπροστα στον Ινφαντινο καια φου ηδη εχει αλλαξει και ψηφιστει το επιμαχο νομοσχεδιο σε οσα προβλεπει ο διεθνης οργανισμος.
Κενι τον μαγκα εκ του ασφαλους επειδη δεν ειναι κανεις μπροστα και λεει οτι φταιει η UEFA που εφτασε εδω το Ελληνικο ποδοσφαιρο..ρε δεν παμε καλα..
Δεν φταει η UEFA κυριε Κοντονη μου και σταματα αυτο το τροπαρι επιτελους...δεν πειθεις κανεναν πια δεν το καταλαβαινεις?
Οι πολιτικοι σαν εσενα φταινε που εδω και τοσα χρονια εκαναν του κεφαλιου τους και χατηρια στον καθε παραγοντα μεσω των θεσμικων οργανων,ποιον προσπαθεις να κοροιδεψεις με αυτα πια? ελεος?
Η παθογενεια του ποδοσφαιρου αλλα και του μπασκετ...εκεινου του Φαρου που ελεγες? που εσβησε με τα καραγκιοζιλικια του Τρακη που ειχες σαν προτυπο?
Η παθογενεια λοιπον αυτη συντηγρηθηκε επι δεκαετιες αποο πολιτικα κουμασια σαν εσενα.
ΜΑΣ ΒΑΡΕΘΗΚΕ Η UEFA ΚΑΙ ΜΑΣ ΑΦΗΣΕ ΣΤΑ ΧΑΛΙΑ ΜΑΣ...ΛΟΓΙΚΟ ΔΕΝ ΗΤΑΝ?
Που ηταν οι παρεμβασεις σου σαν υπουργος με καρυδια οταν ολοι λασπολογουσαν τον Ολυμπιακο τον Μαρινακη τον κοσμο του Ολυμπιακου απο το κοινο μετωπο κατα του Ολυμπιακου ,τον Αλαφουζο,τον Σαβιδη και τον Τιγρη?
Που ησουνα οταν τα εντεταλμενα media  μαζευουν ακομα και καθε καταδικασμενο για τα στημενα και να κατηγουν τονΜαρινακη?
Ακομα και τωρα εσυ προδικαζεις τι θα συμβει στις δικες που ακομα ειναι σε σταδιο προανακριτικο.
Ο Θεος να βαλει το χερι του να μην εχουμε και αλλες εκπληξεις απο σενα.
Ιδου τι δηλωσεις κανει ο Κοντονης...

«Οι δίκες θα αποκαλύψουν την παθογένεια του ποδοσφαίρου»  

Ο Σταύρος Κοντονής αναφέρθηκε κατά τον επίλογο της σημερινής ομιλίας του, στις ανοικτές δικαστικές υποθέσεις στον χώρο του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Ο Υφυπουργός Αθλητισμού, στην τοποθέτησή του από το βήμα της Βουλής, δεν περιορίστηκε μόνο στα θέματα που αφορούν αυτό καθ' αυτό το νομοσχέδιο που κατέθεσε (και εδώ και λίγη ώρα είναι επισήμως νόμος του Κράτους). Έθιξε και το ζήτημα των σοβαρών ανοιχτών δικαστικών υποθέσεων που αφορούν τον χώρο του ελληνικού ποδοσφαίρου, εκφράζοντας μάλιστα την άποψη ότι θα αποκαλύψουν την παθογένεια του χώρου.

Δείτε το επίμαχο σημείο της τοποθέτησης του κ. Κοντονή:

Δεν υπάρχουν σχόλια: