moving image by marquee html code
Η ερυθρολευκη ενημερωση σας αλλαξε διαδυκτιακη τοποθεσια. Καθημερινη ερυθρολευκη ενημερωση στο νεο και συγχρονο www.piraeusplanet.gr

Προσφατες δημοσιευσεις

Πέμπτη 7 Μαΐου 2015

Νικοπολίδης για Περέιρα και διαιτησία

Νικοπολίδης για Περέιρα και διαιτησία

Νικοπολίδης για Περέιρα και διαιτησία
 
Προσωπική απόφαση του Αντώνη Νικοπολίδη ήταν η αποχώρηση του από τον Ολυμπιακό και όχι του Βίτορ Περέιρα, όπως δήλωσε ο πρώτος, ενώ μίλησε και για το πρόβλημα της διαιτησίας στο ελληνικό ποδόσφαιρο.
Δεν απαίτησε ο Βίτορ Περέιρα την απομάκρυνση του Αντώνη Νικοπολίδη από το τεχνικό τιμ του Ολυμπιακού (τον περασμένο Μάρτιο), σύμφωνα με τον πρώην τερματοφύλακα των «ερυθρόλευκων». Επίσης, μίλησε για το φετινό πρωτάθλημα, ενώ σχολίασε μέσω του «Arena FM» πως η διαιτησία είναι πρόβλημα στο ελληνικό πρωτάθλημα και τόνισε ότι στάθηκε στο γεγονός ότι δεν είναι το μοναδικό.
Αναλυτικά μίλησε για: -το φετινό πρωτάθλημα: «Ήταν ένα ενδιαφέρον πρωτάθλημα με την έννοια πως στις τελευταίες αγωνιστικές και ο ΠΑΟΚ και ο Παναθηναϊκός ήταν κοντά στον Ολυμπιακό. Επίσης, υπάρχει και μεγάλο ενδιαφέρον στο ποιος θα πέσει. Το τραγικό κομμάτι είναι με τις δύο ομάδες που έφυγαν και αλλοιώθηκε όλο το πρωτάθλημα».

-το ξεκίνημα του ΠΑΟΚ: «Ο ΠΑΟΚ έκανε μια πάρα πολύ καλή αρχή και ένα δυνατό ξεκίνημα. Ο Ολυμπιακός διαθέτει καλύτερο ρόστερ και πιο πολύ βάρος ενώ στον ΠΑΟΚ στοίχισαν οι τραυματισμοί και η «κοιλιά» που έκανε. Μετά τον αποκλεισμό από το Γιουρόπα Λιγκ ο Ολυμπιακός ήταν ξεκούραστος και ήταν θέμα χρόνου να πάει στη πρώτη θέση».

-τις αντιδράσεις του Περέιρα: «Υπήρχαν αντιδράσεις και δεν μπορώ να τις κρίνω εγώ. Πρέπει να προσαρμοζόμαστε γενικά στο περιβάλλον και εμείς οι πρωταγωνιστές να είμαστε πιο συγκρατημένοι. Ο κόσμος οξύνει τα πνεύματα με το παραμικρό. Είδαμε και στο μπάσκετ τι έγινε με τον Σπανούλη. Ο κόσμος με το παραμικρό «τρελαίνεται». Και εμείς άνθρωποι είμαστε και έχουμε τις δικές μας αντιδράσεις. Θα πρέπει να είμαστε πιο προσεκτικοί και να μην δίνουμε δικαιώματα».

-το αν έφυγε ο από τον Ολυμπιακό από απαίτηση του Περέιρα: «Δεν ήταν θέμα της απαίτησης του Περέιρα. Εγώ είχα ζητήσει να φύγω εφόσον ο κ. Μίτσελ είχε φύγει από τον Ολυμπιακό και ο κ. Περέιρα είχε το δικό του τιμ. Έκατσα όσο μπορούσα να τον βοηθήσω και μετά έφυγα. Μετά ήταν έτοιμος και μπορούσε να συνεχίσει μόνος τους».

-το μέλλον του: «Έχω το δίπλωμα μου στο «UEFA Pro» που τελειώνω το καλοκαίρι και περιμένω κάποια ομάδα να με εμπιστευτεί αυτή τη φορά από το πόστο του προπονητή».

-το αν υπάρχει διαφορετική αντιμετώπιση προς τον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό: «Φυσικά οι μεγάλες ομάδες έχουν μια εύνοια ή προστατεύονται. Δεν πρέπει να αρχίζουμε να ξεχωρίζουμε. Αυτό δεν γίνεται μόνο στην Ελλάδα. Η Ρεάλ, ευνοείται η Μπαρτσελόνα, η Μάντσεστερ Γιουνάιντετ και αυτό γίνεται παντού. Δεν είναι όλα τα φαινόμενα Ελληνικά. Προστατεύονται οι ομάδες για να προστατεύονται οι μεγάλοι ποδοσφαιριστές, το ποδόσφαιρο και το θέαμα. Όλα τα άσχημα στον χώρο του ποδοσφαίρου υπάρχουν και στην Ελλάδα.

Με την διαιτησία και με όσα συμβαίνουν στο Ελληνικό ποδόσφαιρο υπάρχει μεγάλο θέμα. Πρέπει να κοιτάμε να διορθώνουμε τα κακώς κείμενα. Αν κοιτάμε συνέχεια πίσω δεν αλλάζει τίποτα και δεν βοηθάει κανέναν. Όλοι μας πρέπει να δούμε πως θα διορθώσουμε την κατάσταση από εδώ και πέρα και πως θα κάνουμε ένα βήμα μπροστά».

-τα προβλήματα στο ελληνικό ποδόσφαιρο: «Πάντα μιλάμε για την διαιτησία αλλά τα προβλήματα στο Ελληνικό ποδόσφαιρο είναι πολύ περισσότερα. Το ποδόσφαιρο έχει μεγάλα προβλήματα αλλά αν πιστεύουμε όλοι πως πρέπει να κάνουμε ένα καλύτερο πρωτάθλημα σε όλα τα επίπεδα τότε θα γίνει. Έχουν ευθύνη και οι ποδοσφαιριστές και οι δημοσιογράφοι και ο κόσμος».

-τους λόγους που ο ΠΑΟΚ δεν πήρε πρωτάθλημα:
«Το βασικό είναι πως δεν είχε βάθος. Σε κάποια παιχνίδια λόγω κούρασης έκανε παιχνίδια που του στοίχισαν και φάνηκε η έλλειψη φυσικής κατάστασης. Τον Δεκέμβριο δεν έγιναν οι σωστές κινήσεις για να ενισχυθεί το ρόστερ και όλα αυτά λειτούργησαν διαφορετικά. Είχε έναν μεγάλο αντίπαλο που τον πίεζε και δεν πρέπει αν ξεχνάμε πως ο Ολυμπιακός είναι μια ομάδα που κάνει συνέχεια πρωταθλητισμό».

- τα πλέι – οφ: «Ο ΠΑΟΚ με τον Παναθηναϊκό έχουν τον πρώτο λόγο αλλά ο Ατρόμητος και ο Αστέρας είναι πολύ καλές ομάδες. Υπάρχουν τα φαβορί αλλά θα πρέπει να ιδρώσουν για να τα καταφέρουν».

- το παιχνίδι που θα παίξει η Εθνική του 2004 με τον ΠΑΟΚ:«Σε τέτοιες εκδηλώσεις δίνουμε πάντα το παρών. Είμαστε σε καλή κατάσταση και αφού μπορούν να το κάνουν και τα παιδιά του ΠΑΟΚ είναι πολύ σημαντικό. Είναι η ευχή ενός παιδιού που νομίζω πως θα διαιτητεύσει και τον αγώνα. Το πιο σημαντικό είναι ο κόσμος να αποθεώσει το παιδί».

- το αν ήρθε η ώρα της ομάδας του 2004 να αναλάβει: «Αυτό είναι ένα καλό ερώτημα. Υπάρχουν άνθρωποι από αυτή την ομάδα που δουλεύουν και μπαίνουν σιγά – σιγα στον χώρο του ποδοσφαίρου. Πρέπει το ποδόσφαιρο να τους εμπιστευτεί ξανά και να τους δώσει την δυνατότητα να βοηθήσουν το ποδόσφαιρο από πόστο προπονητή, τεχνικού διευθυντή ή κάτι άλλο».

Δεν υπάρχουν σχόλια: