moving image by marquee html code
Η ερυθρολευκη ενημερωση σας αλλαξε διαδυκτιακη τοποθεσια. Καθημερινη ερυθρολευκη ενημερωση στο νεο και συγχρονο www.piraeusplanet.gr

Προσφατες δημοσιευσεις

Πέμπτη 7 Μαΐου 2015

Oι δηλωσεις των παικτων

 Oι δηλωσεις των παικτων

 

Αμεσως μετα την καθιερωμενη media day για το Final Four της Μαδριτης οι παικτες εκαναν δηλωσεις.

Αγραβάνης: «Δικαιωμένος για τους κόπους μου»

Αγραβάνης: «Δικαιωμένος για τους κόπους μου» Το 2012 και το 2013, ο Δημήτρης Αγραβάνης έβλεπε από την τηλεόρασή του τον Ολυμπιακό να σηκώνει την «κούπα» της Ευρωλίγκας αλλά φέτος θα βρίσκεται και ο ίδιος στην Μαδρίτη και θα παλέψει για να στεφθεί πρωταθλητής.
Ο νεαρός άσος του Ολυμπιακού, μίλησε στον ΣΠΟΡ FM 94,6 για τα συναισθήματά του αλλά και τον ημιτελικό με την ΤΣΣΚΑ.

Ποια είναι τα συναισθήματά του από τη φετινή σεζόν με τη φανέλα του Ολυμπιακού;
«Νιώθω δικαιωμένος για τον κόπο που έκανα όλη τη σεζόν. Είμαστε στο φάιναλ φορ, αλλά δεν είναι ακόμα τίτλος και εμείς θέλουμε πάντα να παίρνουμε τίτλους. Θα κάνουμε τα πάντα για να κατακτήσουμε την Ευρωλίγκα».

Πώς επηρέασαν την ομάδα οι πολλοί τραυματισμοί που είχε;
«Οι τραυματισμοί ήταν πάρα πολλοί φέτος, σχεδόν όλοι οι παίκτες αντιμετώπισαν κάποιο πρόβλημα κατά τη διάρκεια της σεζόν.
Αλλά φανήκαμε δυνατοί στο τέλος και την πιο κρίσιμη στιγμή ήμασταν όλοι υγιείς. Έτσι, αποδείξαμε με την Μπαρτσελόνα τις δυνατότητες της ομάδας».

Πώς βλέπεις την ΤΣΣΚΑ Μόσχας; Πως θα αντιμετωπίσετε τα πολύ ψηλά κορμιά που έχει;
«Η ΤΣΣΚΑ έχει πολύ δυνατά κορμιά και μπορεί να παίξει μάλιστα με τέσσερις ψηλούς χρησιμοποιώντας τον Κιριλένκο στη θέση «3». Εμείς οι ψηλοί θα έχουμε πολύ δουλειά για να μπορέσουμε να πάρουμε τα αμυντικά ριμπάουντ».

Πώς νιώθεις που είσαι στο φάιναλ φορ με τον Ολυμπιακό; Ζήλευες την επιτυχία που έχουν μέχρι τώρα ο Μάντζαρης και ο Σλούκας με τη φανέλα του Ολυμπιακού;
«Όταν έβλεπα από την τηλεόραση τον Μάντζαρη και τον Σλούκα να σηκώνουν το τρόπαιο της Ευρωλίγκας το 2012 και το 2013, έλεγα πως είναι πολύ τυχεροί.
 Έτσι, είμαι πολύ χαρούμενος που θα έχω και εγώ την ευκαιρία να κάνω κάτι ανάλογο φέτος».

Σπανούλης: «Τεράστια επιτυχία η πρόκρισή μας»
Ο Βασίλης Σπανούλης απέφυγε τα «μεγάλα» λόγια ενόψει της συμμετοχής του Ολυμπιακού στο Φάιναλ Φορ της Ευρωλίγκα και τόνισε πως και μόνο η πρόκρισή του ως εκεί αποτελεί μεγάλη επιτυχία για την ομάδα.
Ο αρχηγός του Ολυμπιακού, δήλωσε στην media day των «ερυθρολεύκων»:
«Ευχαριστώ κι εγώ με τη σειρά μου τον ΟΠΑΠ για τη σπουδαία βοήθεια που μας παρέχουν σε δύσκολους καιρούς. Μαζί του κατακτήσαμε δύο φορές την Ευρωλίγκα κι εύχομαι να έχουμε ανάλογη συνέχεια.
Έχουμε ένα ακόμη ματς για την Α1 και μετά πρέπει να συγκεντρωθούμε για το Φάιναλ Φορ. Είναι μια τεράστια επιτυχία η πρόκρισή μας στο Φάιναλ Φορ και θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό».

Πρίντεζης: «Αποδείξαμε πως είμαστε ομάδα»

Πρίντεζης: «Αποδείξαμε πως είμαστε ομάδα» Στην ομαδικότητα που έδειξε ο Ολυμπιακός αλλά και το γεγονός πως ακόμα και στα δύσκολα έδειξε πως μπορεί να πάρει μεγάλες νίκες, στάθηκε ο Γιώργος Πρίντεζης με δηλώσεις του στον ΣΠΟΡ FM 94.6.
Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Γιώργος Πρίντεζης στον ΣΠΟΡ FM 94,6 στο πλαίσιο της media day του Ολυμπιακού ενόψει Φάιναλ Φορ:
Για τη φετινή χρονιά του Ολυμπιακού: «Η χρονιά είχε τα πάνω και τα κάτω της. Στη συγκεκριμένη χρονιά είχαμε αρκετούς τραυματισμούς και πολλές δύσκολες στιγμές.
 Μάλιστα, μερικοί από αυτούς ήταν άσχημοι τραυματισμοί. Αλλά, αποδείξαμε ότι ήμασταν και είμαστε ομάδα και όταν έλειπαν οι παίκτες.
Το πιο σημαντικό απ’ όλα είναι πως είμαστε μέσα στους δύο μεγάλους μας στόχους.
 Στο Φάιναλ Φορ δεν πήγαμε τυχαία.
Αποκλείσαμε την Μπαρτσελόνα μέσα σε μία σειρά, παίρνοντας μεγάλες νίκες.
Έτσι, όλες οι ομάδες ξέρουν πως πρέπει να παίξουν πάρα πολύ καλά για να μας νικήσει».
Για τον ημιτελικό με την ΤΣΣΚΑ: «Σε τέτοια παιχνίδια πρέπει να είσαι 100% έτοιμος και συγκεντρωμένος και τα 40 λεπτά. Θα πρέπει να είσαι σε θέση να ελέγξεις τα πάντα, καθώς τίποτα δεν μπορείς να αφήσεις. Σίγουρα και θέλει και τύχη, αλλά θα πρέπει να ελέγχεις τα ριμπάουντ, τα σουτ και θα πρέπει να παίζεις καλή άμυνα.
Όλα, από λίγο, παίζουν καταλυτικό ρόλο».
Για τους πολλούς Έλληνες που βρίσκονται και σε αυτό το Φάιναλ Φορ: «Τα τελευταία χρόνια παίκτες και προπονητές έχουν δείξει ότι αξίζουν να είναι στην ελίτ.
 Όμως, πιστεύω πως η μεγαλύτερη δικαίωση είναι οι προπονητές, καθώς το αξίζει τόσο ο Σφαιρόπουλος, όσο και ο Ιτούδης. Επιτέλους αυτό αναγνωρίζεται σε όλη την Ευρώπη και οι ομάδες κοιτούν Έλληνες προπονητές».
Για το γεγονός πως από οπαδός των «ερυθρόλευκων» έχει καταφέρει να γίνει και μέλος της ομάδας και να ζήσει μεγάλες στιγμές ως παίκτης:
 «Είμαι πολύ χαρούμενος γι’ αυτό, αλλά δεν έρχονται ξαφνικά τα πράγματα. Δεν ήρθα χθες στον Ολυμπιακό και ό,τι έχω ζήσε και έχω καταφέρει έγιναν με κόπο.
 Για να καταφέρεις να πανηγυρίσεις ένα σουτ ή μία όμορφη στιγμή, έχεις ζήσεις πολλές δύσκολες καταστάσεις και μάλιστα οι περισσότερες είναι κακές.
 Για να το ζήσεις έχεις περάσει πολλές προπονήσεις, τραυματισμούς και διάφορα.
Σίγουρα είμαι χαρούμενος, αλλά πάντα μετράει το τώρα για μένα. Θα χαρώ για το σουτ που έβαλα, αλλά την επόμενη μέρα το ξεχνάω, καθώς δεν δίνω άλλη βαρύτητα σε αυτό τον τομέα».


Δεν υπάρχουν σχόλια: