moving image by marquee html code
Η ερυθρολευκη ενημερωση σας αλλαξε διαδυκτιακη τοποθεσια. Καθημερινη ερυθρολευκη ενημερωση στο νεο και συγχρονο www.piraeusplanet.gr

Προσφατες δημοσιευσεις

Πέμπτη 7 Μαΐου 2015

Europa League: Mαχη για τις δυο θεσεις του τελικου στην Βαρσοβια (videos)

Europa League: Mαχη για τις δυο θεσεις του τελικου στην Βαρσοβια (videos)

Οι πρώτοι αγώνες της ημιτελικής φάσης του Europa League αποψε.


Για μία εκ των δύο θέσεων που οδηγούν στον τελικό του Europa League  στη Βαρσοβία θα μονομαχήσουν απόψε στις 22:05 η Σεβίλλη με την Φιορεντίνα και η Νάπολί με τη Ντνίπρο στους πρώτους μεταξύ τους αγώνες για την ημιτελική φάση της διοργάνωσης.
Οι Ισπανοί έχουν χαρακτηριστεί ως το πρώτο φαβορί για να κλείσουν θέση στον τελικό για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά και να διεκδικήσουν το τέταρτο  τους τρόπαιο στη διοργάνωση (2006,2007,2014).
Με όπλο τους το απόρθητο «Σάντσες Πιθχουάν»  εκεί όπου έχουν υποκλιθεί Ζενίτ, Βιγιαρεάλ, Γκλάντμπαχ, Σταντάρ Λιέγης, Μπενφίκα, Πόρτο και Βαλένθια, η Σεβίλλη επιδιώκει απέναντι στους Ιταλούς σκορ πρόκρισης.
«Είναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι και για τις δύο ομάδες, καθώς μπορούν να γράψουν ιστορία. Το παρελθόν είναι σπουδαίο, αλλά είναι πίσω μας.
Νομίζω ότι πρόκειται για δύο ισοδύναμες ομάδες», επεσήμανε ο Έμερι, που διέψευσε τις φήμες που τον θέλουν να αναλαμβάνει τη Μίλαν.
Χωρίς σημαντικά προβλήματα οι Ανδαλουσιανοί, μια απουσία μετράνε οι «Βιόλα» με τον Μπαμπακάρ να είναι τραυματίας.
Οι Ιταλοί βρίσκονται στα ημιτελικά του Europa League μετά από 7 χρόνια και σκοπός τους φέτος είναι να πάνε ακόμα πιο ψηλά.
 Ο Βιντσέντσο Μοντέλα που έχει δουλέψει πολύ στο αμυντικό κομμάτι θέλει να φύγει από την Ισπανία χωρίς να έχει δεχθεί γκολ η ομάδα του.
«Είναι μια ικανοποίηση να παίζεις έναν ημιτελικό και να έχεις την ευκαιρία για έναν τελικό. Δε νομίζω ότι υπάρχει σωστός τρόπος να αντιμετωπίσεις τη Σεβίλλη.
 Είναι μια ολοκληρωμένη ομάδα. Ξέρει πώς να αμυνθεί, πώς να επιτεθεί, πώς να παίξει αντεπίθεση. Το πρώτο ματς είναι σημαντικό, αλλά όχι καθοριστικό», ήταν τα λόγια του τεχνικού της Φιορεντίνα.
Στο άλλο ματς το φαβορί είναι η Νάπολι, όμως θα πρέπει να το αποδείξουν εντός του αγωνιστικού χώρου στις αναμετρήσεις τους με τους Ουκρανούς που φέτος έδειξαν να μην καταλαβαίνουν από χαρακτηρισμούς φαβορί και αουτσάιντερ και γι αυτό άλλωστε έφτασαν στα ημιτελικά.
Οι Ιταλοί ποντάρουν πολλά στην εκτελεστική δεινότητα του Γκονζάλο Ιγκουαίν, που είναι ο κορυφαίος σκόρερ του φετινού Γιουρόπα Λιγκ με τα επτά γκολ, αλλά και στο γεγονός ότι ο Ράφα Μπενίτεθ είναι αήττητος στα τελευταία παιχνίδια του ως προπονητής με τις ομάδες τους στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.
Ο Ισπανός τεχνικός δεν αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα έχοντας στα «πιτς» μόνο τον Μίτσου, ο οποίος έτσι και αλλιώς δεν υπολογίζεται.
Από την άλλη η «Σταχτοπούτα» της διοργάνωσης Ντνίπρο το ότι βρίσκεται στα ημιτελικά είναι υπέρβαση, όμως τα όνειρα των Ουρκανών δεν σταματάνε εκεί.
Το έργο των ποδοσφαιριστών του Μάρκεβιτς στις δύο αναμετρήσεις με τους «παρτενοπέι» θα είναι εξαιρετικά δύσκολο, κάτι που γνωρίζει πολύ καλά ο 64χρονος προπονητής, ο οποίος δεν θα έχει στη διάθεση του τον Ζοζούλια.
Δειτε τα διαφημιστικα trailer των ημιτελικων


Δεν υπάρχουν σχόλια: