moving image by marquee html code
Η ερυθρολευκη ενημερωση σας αλλαξε διαδυκτιακη τοποθεσια. Καθημερινη ερυθρολευκη ενημερωση στο νεο και συγχρονο www.piraeusplanet.gr

Προσφατες δημοσιευσεις

Πέμπτη 7 Μαΐου 2015

Αληθεια..ειχα ξεχασει ποτε ειχε τιμωρηθει ο βαζελας εν Ελλαδι.

Αληθεια..ειχα ξεχασει ποτε ειχε τιμωρηθει ο βαζελας εν Ελλαδι.


Ειδατε οταν δεν λειτουργει η πρασινη παραγκα ? Μπορει οχι τελειως γιατι ακομα υπαρχουν κατακαθια στην εδραιωμενη εδω και δεκαετιας μποχα και βρωμα του Ελληνικου μπασκετ αλλα σιγουρα δεν ειναι οπως πριν.
Αληθεια..ειχα ξεχασει ποτε ειχε τιμωρηθει ο βαζελας εν Ελλαδι...

Εφυγε ο βρυκολακας καρεκλοκενταυρος ολων των Κυβερνησεων Βασιλακοπουλος και ειδαμε τον Παναθηναικο να τιμωρειται εν Ελλαδι.
Στην Ευρωπη βεβαια αυτα δεν περνανε πια γιατι ακομα βρωμαει η υποθεση της συγνωμης για το μαιμουδενιο Ευρωπαικο τιτλο που ποτε δεν του αφαιρεσε η Euroleague του Εξασφυριχτου οπως θαπρεπε κανονικα και με το γραμμα του νομου.
Αλλα ας επιστρεψουμε στα εγχωρια.
Οταν λοιπον εχεις μια Κυβερνηση χεσμενη και εναν Υφυπουργο που ξερει πλεον πως δεν θα επανεκλεγει μετα τα τοσα καμωματα που εχει κανει και θελοντας και μη και παρολο που ειναι  πρασινος μεχρι κοκαλο αναγκαστηκε να βαλει σε εγρηγορση τους νομους να εκτελουνται οπως πρεπει αν ηθελε ας εκανε αλλιως και μετα τα τελευταια καμωματα του Τρακη που ακομα κανουν τον γυρο του κοσμου μεσω των διεθνων αθλητικων media.
Αφου λοιπον εσβησε και αυτος ο...Φαρος του Κοντονη παιζει το τελευταιο του χαρτι..
Αυτο της ισης μεταχειρισης...εκανες κατι? τιμωρια,και ετσι πρεπει δηλαδη δεν μας κανει χαρη,ουτε στον Ολυμπιακο θελουμε να χαριστει εαν και εφοσον συμβει κατι.
Εμεις εξ αρχης ειμαστε υπερ της ισης μεταχειρισης γιατι εχουμε βιωσει στο πετσι μας την αδικια της μπασκετικης παραγκας και ξερουμε πως ειναι.
Ιδου και η ειδηση της νεας τιμωριας του Παναθηναικου

Κι άλλο πρόστιμο στον Παναθηναϊκό

Μία μέρα μετά το βαρύ πρόστιμο για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, ο Αθλητικός Δικαστής του ΕΣΑΚΕ επέβαλε στον Παναθηναϊκό και νέο για τα όσα συνέβησαν στο ματς με τον Πανελευσινιακό.

Κι άλλο πρόστιμο στον Παναθηναϊκό
Νέο πρόστιμο για την ΚΑΕ Παναθηναϊκός!
 Μία μέρα μετά από την ποινή για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, ο Αθλητικός Δικαστής του ΕΣΑΚΕ επέβαλε πρόστιμο συνολικού ύψους 900 ευρώ για τα όσα συνέβησαν στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Πανελευσινιακό.

Αναλυτικά η απόφαση στου Αθλητικού Δικαστή:

«Επιβάλλεται στην ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Α.Ο. ΚΑΕ:

α) για παράπτωμα που δεν χαρακτηρίζεται ιδιαίτερης βαρύτητας (υβριστικό σύνθημα με αποδέκτη μη φυσικό πρόσωπο) πρόστιμο 400,00€ και

β) για παράπτωμα που δεν χαρακτηρίζεται ιδιαίτερης βαρύτητας (υβριστικό σύνθημα με αποδέκτη φυσικό πρόσωπο) πρόστιμο 500,00€, κατά τον αγώνα Πρωταθλήματος με τον ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ Α.Ο.Κ ΚΑΕ της 6-5-2015
».

Δεν υπάρχουν σχόλια: