moving image by marquee html code
Η ερυθρολευκη ενημερωση σας αλλαξε διαδυκτιακη τοποθεσια. Καθημερινη ερυθρολευκη ενημερωση στο νεο και συγχρονο www.piraeusplanet.gr

Προσφατες δημοσιευσεις

Πέμπτη 7 Μαΐου 2015

MVP 32ης αγωνιστικης: Τσορι Ντομινγκεζ

MVP 32ης αγωνιστικης: Τσορι Ντομινγκεζ 

«Πολύ μεγάλη η αξία του!»
Λίγες ημέρες μετά την ανάδειξή του σε πολυτιμότερο ποδοσφαιριστή της 32ης αγωνιστικής της Super League, στο ματς του Ολυμπιακού με τον Πανιώνιο, ο Αλεχάντρο Ντομίνγκες παρέλαβε στο Ρέντη το βραβείο του

Τον Αργεντινό βράβευσε ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Σάββας Θεοδωρίδης, λίγη ώρα πριν από την έναρξη της προπόνησης της Πέμπτης  οπου εσταζε «Μέλι» για τις τεράστιες ποδοσφαιρικές ικανότητες, αλλά και την ποιότητα του χαρακτήρα του Τσόρι Ντομίνγκες, έσταξε ο Σάββας Θεοδωρίδης.
«Είμαι πολύ χαρούμενος σήμερα γιατί τιμώ έναν από τους μεγαλύτερους παίκτες που έχουν έρθει στην Ελλάδα, τον Τσόρι, το πιο αγαπητό παιδί, έναν κύριο, έναν οικογενειάρχη, ένα κόσμημα για την ολυμπιακή οικογένεια.
Εύχομαι να μείνει μέχρι να τελειώσει την καριέρα του στον Ολυμπιακό γιατί πραγματικά το αξίζει.
Είναι πολύ μεγάλη η αξία του και σαν άνθρωπος».

Περιχαρής ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός παρέλαβε το βραβείο του και άκουσε τον κ. Θεοδωρίδη να μιλάει με τα καλύτερα λόγια για εκείνον. Όχι μόνο για την αξία του ως ποδοσφαιριστής.
Από την πλευρά του ο 34χρονος μεσοεπιθετικός τόνισε: «Σας ευχαριστώ πολύ για τα λόγια. Είναι πολύ σημαντικό που τα ακούω από εσάς. Με τιμούν πολύ. Ευχαριστώ πολύ για το βραβείο. Θέλω να το μοιραστώ με τους συμπαίκτες μου γιατί εκείνοι είναι που με βοήθησαν για να το αποκτήσω. Να το μοιραστώ και με την οικογένειά μου, αλλά και με την οικογένεια του Ολυμπιακού».
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: