moving image by marquee html code
Η ερυθρολευκη ενημερωση σας αλλαξε διαδυκτιακη τοποθεσια. Καθημερινη ερυθρολευκη ενημερωση στο νεο και συγχρονο www.piraeusplanet.gr

Προσφατες δημοσιευσεις

Πέμπτη 7 Μαΐου 2015

Ο προπονητης των Διεθνων επιτυχιων Νικος Γεμελος στο Piraeus Planet

Ο προπονητης των Διεθνων επιτυχιων  Νικος Γεμελος στο Piraeus Planet



Oπως ειχαμε ενημερωσει πριν απο λιγη ωρα για την συγκεκριμενη διοργανωση επικοινωνησαμε και με τον προπονητη της κολυμβησης Νικο Γεμελο για να μας πει και αυτος δυο λογια για το event
"The Swim Meet" Ολυμπιακός - 90 Χρόνια
 To Piraeus Planet επικοινωνησε με τον προπονητη των Διεθνων επιτυχιων της κολυμβησης Νικο Γεμελο και ζητησε να μας πει δυο λογια για το νεο Πειραικο event κολυμβησης οπου εχει την αφετηρια του στην αρχιαοτητα οπου οι προγονοι μας ετρεξαν πρωτοι στο αθλημα της κολυμβησης αλλα και στους Ολυμπιακους Αγωνες του 1896. 
Η συζητηση μας ειχε ως εξης:

Τι μας ειπε ο Νικος Γεμελος για το πως αποφασιστηκε αυτο το event
Ν.Γ: Aποφασισαμε να αναβιωσουμε το αρχαιο αυτο ευγενες αθλημα της κολυμβησης οπου βασιζεται καθαρα στις δυνατοτητες του αθλητη και την ικανοτητα του να κυριαρχει στο υγρο στοιχειο,ειτε προκειται για πισινα ειτε για ανοιχτη θαλασσα.
Και στα δυο χρειαζονται οι αναλογες τεχνικες και δυνατοτητες για να εχεις επιτυχια.
Mε αφορμη τον εορτασμο των 90 χρονων του Ολυμπιακου μας,το τμήμα κολύμβησης του Ολυμπιακού Σ.Φ.Π. στα πλαίσια μιας ευρύτερης προσπάθειας για την διάδοση του Αθλητικού πνεύματος διοργανώνει κολυμβητικούς αγώνες προαγωνιστικών και αγωνιστικών κατηγοριών με την επωνυμία “ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – 90 ΧΡΟΝΙΑ”.

P/P: Κοουτς πειτε μας δυο λογια  πως ξεκινησε αυτο το αρχαιο αγωνισμα?
Ο Πειραιάς ηταν το κέντρο των ναυταθλητικών αθλημάτων στους πρώτους σύγχρονους Ολυμπιακούς αγώνες του 1896
 Αυτούς τους αγώνες και το πρώτο αγώνισμα τα 500 μ αναβιώνουμε στα πλαίσια της μεγάλης γιορτής μας της ευρωπαϊκής μέρας θάλασσας στο σημείο που έτρεξαν οι πρώτοι Ολυμπιονίκες στην κολύμβηση και έκαναν το τρομερό ρεκορ τον 20.000 και πλέον θεατών
Αυτο θα προσπαθησουμε να αναβιωσουμε και τωρα

Δειτε αναλυτικα για την Ευρωπαικη ημερα θαλασσας
Η Ευρωπαϊκή Ημέρα Θάλασσας και ο Πειραιας μας.

P/P: Εσυ εισαι ο κοουτς των μελων επιτυχιων της Ελληνικης κολυμβησης ,ειναι τοσες πολλες που ακομα και ο πιο φανατικος του αθληματος δυσκολευεται να αριθμησει.
Τι να περιμενουμε απο εσενα για την συνεχεια?

Ν.Γ:Το μονο που μπορειτε να περιμενετε απο εμενα ειναι αγαπη για το συγκεκριμενο αθλημα και προσυλωση στους στοχους και την καταληλη προετοιμασια των αθλητων για την συνεχεια.
Τα ευσημα ανηκουν ομως στους αληθινους πρωταγωνιστες ,τους αθλητες μας.

P/P:
Εμεις απο την μερια μας κοουτς εχουμε να ευχηθουμε μονο καλη επιτυχια σε σενα και τους αθλητες μας σε ολες τις διοργανωσεις,καλη επιτυχια στο event που θα κανει ξακουστο ακομη μια φορα τον Πειραια μας στην Ευρωπη αλλα και διεθνως.Και πανω απολα να σε ευχαριστησουμε που μας κανεις υπερηφανους και σαν Ολυμπιακους αλλα και σαν Ελληνες στο συγκεκριμενο αθλημα.Για λιγα πραγματα δυστυχως μπορουμε πλεον οπως ειναι η κατασταση στην Ελλαδα και οι συνεχομενες επιτυχιες στον αθλητισμο και στα λεγομενα ερασιτεχνικα αθληματα εχουν ανεβασει την υπερηφανεια στα υψη.
Καλη επιτυχια..

Δεν υπάρχουν σχόλια: