moving image by marquee html code
Η ερυθρολευκη ενημερωση σας αλλαξε διαδυκτιακη τοποθεσια. Καθημερινη ερυθρολευκη ενημερωση στο νεο και συγχρονο www.piraeusplanet.gr

Προσφατες δημοσιευσεις

Πέμπτη 7 Μαΐου 2015

Χατζηδάκης: «Το ευρωπαϊκό δίνει ώθηση και στα μικρότερα τμήματα»

Χατζηδάκης: «Το ευρωπαϊκό δίνει ώθηση και στα μικρότερα τμήματα»

Χατζηδάκης: «Το ευρωπαϊκό δίνει ώθηση και στα μικρότερα τμήματα»

Η προετοιμασία των Κορασίδων του Ολυμπιακού για τη συμμετοχή  στην Α' φάση του πρωταθλήματος βρίσκεται στην τελική ευθεία και ολοκληρώνεται την Πέμπτη το βράδυ. 
Ο προπονητής του τμήματος Κώστας Χατζηδάκης ως μέλος του προπονητικού επιτελείου της ομάδας Πόλο Γυναικών, έχει γευτεί φέτος την χαρά της κατάκτησης του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος, αλλά και των πρωταθλημάτων σε Νέες Γυναίκες και Νεάνιδες, όντας βοηθός του Γιάννη Μπενόπουλου. Με δηλώσεις του στο osfp.gr ο Κώστας Χατζηδάκης αναφέρθηκε στην συμμετοχή των Κορασίδων στην Α' φάση του πρωταθλήματος που ξεκινάει την Παρασκευή με την αναμέτρηση κόντρα στον Τρίτωνα Αμαρουσίου αλλά και στη δυναμική και την ώθηση που δίνει η κατάκτηση του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος στα μικρότερα ηλικιακά γκρουπ.
Αναλυτικά ο Κώστας Χατζηδάκης δήλωσε:

«Στόχος μας είναι να συνεχίσουμε να πρωταγωνιστούμε στα ηλικιακά πρωταθλήματα. Αρχικά από την Α' φάση όπου θέλουμε να κερδίσουμε όλα τα παιχνίδια και να δούμε σε τι ακριβώς επίπεδο βρισκόμαστε ούτως ώστε να προετοιμαστούμε όσο το δυνατό καλύτερα για την τελική φάση. Έχουμε δουλέψει πολύ καλά τον τελευταίο καιρό και με τα τελευταία θετικά αποτέλεσμα των πιο μεγάλων ομάδων με αποκορύφωμα την κατάκτηση του Ευρωπαϊκού από τις Γυναίκες έχουμε αποκτήσει μια τρομερή ώθηση και έχει διαμορφωθεί μια φοβερή ψυχολογία που έχει περάσει και στα κορίτσια των μικρότερων ηλικιακά τμημάτων. Αυτό δείχνει ότι δουλεύουμε με το σωστό τρόπο και είμαστε στο σωστό δρόμο και άλλο ένα θετικό είναι ότι έχουμε αρκετά κορίτσια που πρωταγωνιστούν στην ομάδα '00 και δείχνουν ότι το μέλλον τους ανήκει».

Δεν υπάρχουν σχόλια: