moving image by marquee html code
Η ερυθρολευκη ενημερωση σας αλλαξε διαδυκτιακη τοποθεσια. Καθημερινη ερυθρολευκη ενημερωση στο νεο και συγχρονο www.piraeusplanet.gr

Προσφατες δημοσιευσεις

Πέμπτη 7 Μαΐου 2015

Ολυμπιακός κατά ΕΟΚ για την παρουσια Γιανακοπουλου στην συναντηση με τον Προεδρο της FIBA

Ολυμπιακός κατά ΕΟΚ για την παρουσια Γιανακοπουλου στην συναντηση με τον Προεδρο της FIBA

Ολυμπιακός κατά ΕΟΚ!
Εξηγήσεις από την Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης θέλει η ΚΑΕ Ολυμπιακός! 
Αιχμές κατά της ΕΟΚ άφησε η ΚΑΕ Ολυμπιακός, καθώς την κατηγορεί πως αποσιώπησε στην παρουσία του Δ. Γιαννακόπουλου στη συνάντηση που είχαν άνθρωποι του ΠΑΟ με τον πρόεδρο της FIBA, Οράσιο Μουρατόρε.
Οι «ερυθρόλευκοι» έστειλαν επιστολή στην ΕΟΚ, με την οποία ζητούν να τροποποιηθεί ως προς το αληθές η ανακοίνωση που εξέδωσε την Τρίτη (5/5) και αφορούσε τη συνάντηση του προέδρου της FIBA, Οράσιο Μουρατόρε, με εκπροσώπους της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, όπου εκτός από τον πρόεδρο, Μάνο Παπαδόπουλο, παρών ήταν και ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, κάτι που δεν αναφέρεται πουθενά.
Αναλυτικά η επίσημη ενημέρωση των «ερυθρόλευκων»:

«H KAE Ολυμπιακός απέστειλε σήμερα επιστολή στην ΕΟΚ και ζήτησε να τροποποιηθεί ως προς το αληθές η χθεσινή επίσημη ανακοίνωση της ΕΟΚ, στην οποία για κάποιον "ανεξήγητο" λόγο αποσιωπείται πλήρως από την Ομοσπονδία ότι κατά την χθεσινή συνάντηση που πραγματοποιήθηκε μεταξύ του Προέδρου της FIBA Οράσιο Μουρατόρε και παραγόντων της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, την πράσινη ΚΑΕ εκπροσώπησε επίσημα, πέραν του Μάνου Παπαδόπουλου, και ο "επώνυμος φίλαθλος" της ομάδας Δ. Γιαννακόπουλος».

Δεν υπάρχουν σχόλια: