moving image by marquee html code
Η ερυθρολευκη ενημερωση σας αλλαξε διαδυκτιακη τοποθεσια. Καθημερινη ερυθρολευκη ενημερωση στο νεο και συγχρονο www.piraeusplanet.gr

Προσφατες δημοσιευσεις

Τετάρτη 20 Μαΐου 2015

Περασε με ανεση την Βουλιαγμενη και παει για τελικό ο Ολυμπιακός


Περασε με ανεση την Βουλιαγμενη και παει για τελικό ο Ολυμπιακός

Φουλάρει για τελικό ο Ολυμπιακός
Χωρίς να αντιμετωπίσει ιδιαίτερη δυσκολία ο Ολυμπιακός επιβλήθηκε της Βουλιαγμένης 10-4 στο Παπαστράτειο και πήρε τα ηνία της σειράς των ημιτελικών της Α1 πόλο ανδρών.
Κανένα περιθώριο αντίδρασης δεν είχε η Βουλιαγμένη κόντρα στον Ολυμπιακό, ο οποίος επιβλήθηκε 10-4 στο Παπαστράτειο και έχει το προβάδισμα στους ημιτελικούς της Α1 πόλο ανδρών. Οι «ερυθρόλευκοι» ανέκτησαν απ’ την έναρξη του ματς τον ρυθμό που τους έδωσε άνετα το προβάδισμα, με τους φιλοξενούμενους να φαίνονται ανήμποροι να αντιδράσουν.
Πρώτος σκόρερ του ματς ήταν ο Γιάννης Φουντούλης με 4 τέρματα, ενώ ο Καπότσης ήταν αυτός που στήριξε την επιθετική λειτουργία του ΝΟΒ, πετυχαίνοντας τα τρία απ’ τα τέσσερα συνολικά γκολ της ομάδας.
Οι δύο ομάδες θα συναντηθούν ξανά το Σάββατο στο «Λαιμό», με τον Ολυμπιακό να χρειάζεται μια νίκη για να πάρει την πρόκριση στον τελικό και την Βουλιαγμένη να ψάχνει την ισοφάριση, για να στείλει την πρόκριση στον τρίτο τελικό.
Τα οκτάλεπτα: 4-2, 2-1, 4-0, 0-1
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Φουντούλης 4, Βλαχόπουλος 3, Μουρίκης 1, Μυλωνάκης 1, Γούνας 1.
ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ: Καπότσης 3, Τίγκας 1.

Δεν υπάρχουν σχόλια: