Η ερυθρολευκη ενημερωση σας αλλαξε διαδυκτιακη τοποθεσια. Καθημερινη ερυθρολευκη ενημερωση στο νεο και συγχρονο www.piraeusplanet.gr

Προσφατες δημοσιευσεις

Τετάρτη, 20 Μαΐου 2015

Ανακοινωση ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π.

Ανακοινωση ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π.
Πραγματοποιήθηκε  σήμερα στα γραφεία του συλλόγου μας, η συνάντηση του προέδρου κ. Μιχάλη Κουντούρη με τον προπονητή της γυναικείας ομάδας βόλεϊ κ. Γιάννη Νικολάκη. 
Στη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε σε πολύ καλό κλίμα αποφασίστηκε από κοινού να μην ανανεωθεί η συνεργασία των δυο πλευρών για τρίτη χρονιά.

 Η Διοίκηση του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ Σ.Φ.Π. ευχαριστεί τον κ. Γιάννη Νικολάκη για την προσφορά του στο σύλλογο -με την κατάκτηση 2 συνεχόμενων νταμπλ- και του εύχεται καλή επιτυχία.

Δήλωση κ. Γιάννη Νικολάκη
«Μετά από δυο χρόνια παρουσίας μου στην ομάδα ήρθε η ώρα που πρέπει να αποχωρήσω θεωρώντας ότι ο συγκεκριμένος μου κύκλος έκλεισε. Αυτά τα 2 χρόνια πετύχαμε πάρα πολλά (2 Πρωταθλήματα και 2 Κύπελλα) που με γεμίζουν τεράστια ικανοποίηση και περηφάνια. Θέλω να ευχαριστήσω τον Πρόεδρο κ. Μιχάλη Κοντούρη, την Διοίκηση του Ολυμπιακού, τις αθλήτριες, όλους τους συνεργάτες μου και φυσικά τους φιλάθλους που με αγκάλιασαν από την πρώτη στιγμή. Εύχομαι ολόψυχα καλή επιτυχία».

Δεν υπάρχουν σχόλια: