moving image by marquee html code
Η ερυθρολευκη ενημερωση σας αλλαξε διαδυκτιακη τοποθεσια. Καθημερινη ερυθρολευκη ενημερωση στο νεο και συγχρονο www.piraeusplanet.gr

Προσφατες δημοσιευσεις

Τετάρτη 20 Μαΐου 2015

Πρεμιέρα στα πλέι οφ με Βουλιαγμένη

Πρεμιέρα στα πλέι οφ με Βουλιαγμένη

Η ομάδα πόλο Ανδρών του Ολυμπιακού υποδέχεται σημερα  Τετάρτη (19:30) στο Παπαστράτειο τη Βουλιαγμένη, στο πρώτο παιχνίδι των ημιτελικών του πρωταθλήματος. 
Μετά την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας στον τελικό που διεξήχθη στο Καρπενήσι με τη νίκη κόντρα στον Παναθηναϊκό, η ομάδα πόλο Ανδρών του Ολυμπιακού εστιάζει την προσοχή της στην κατάκτηση του πρωταθλήματος για να πετύχει ένα ακόμα νταμπλ.
Οι ερυθρόλευκοι ρίχνονται στη μάχη των ημιτελικών των πλέι οφ και υποδέχονται την Τετάρτη στις 19:30 στο "Π. Καπαγέρωφ" τη Βουλιαγμένη (Novasports3), στο πρώτο παιχνίδι της σειράς η οποία κρίνεται στις δυο νίκες.


"Να δείξουμε συγκέντρωση και αποφασιστικότητα"

Ο φουνταριστός του Θρύλου, Xριστόδουλος Κολόμβος, με δηλώσεις του στο επίσημο site του Ολυμπιακού (www.osfp.gr) τόνισε τα εξής: "Ο πρώτος στόχος επετεύχθη με το Κύπελλο και τώρα μένει ο μεγαλύτερος που είναι η κατάκτηση του πρωταθλήματος. Όπως έχω ξαναπεί έχουμε δείξει καλό πρόσωπο όλη τη χρονιά και ότι είμαστε η καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα. Ωστόσο αυτό δεν αρκεί, πρέπει τώρα στους αγώνες που κρίνουν τον τίτλο του πρωταθλητή να δείξουμε συγκέντρωση και μεγάλη αποφασιστικότητα για να διατηρήσουμε και την εικόνα που είχαμε όλη τη χρονιά. Από 'κει και πέρα είναι καθαρά στο χέρι μας και στη δική μας απόδοση ο νικητής σε αυτό το ζευγάρι. Η Βουλιαγμένη δεν έχει κάτι να χάσει αλλά εμείς πρέπει να κοιτάξουμε τη δική μας απόδοση και να περάσουμε στους τελικούς, όπου δεν μας ενδιαφέρει ο αντίπαλος".

Δεν υπάρχουν σχόλια: