moving image by marquee html code
Η ερυθρολευκη ενημερωση σας αλλαξε διαδυκτιακη τοποθεσια. Καθημερινη ερυθρολευκη ενημερωση στο νεο και συγχρονο www.piraeusplanet.gr

Προσφατες δημοσιευσεις

Τετάρτη 20 Μαΐου 2015

Oι λασπολογοι οχι μονο δεν απεργουν αλλα απειλουν κιολας...

Oι λασπολογοι οχι μονο δεν απεργουν αλλα απειλουν κιολας...

Δυστυχως οχι μονο δεν απεργουν αλλα απειλουν κιολας οποιον τολμησει και απαντησει στα λασπολογηματα τους.
Αυτη ειναι η δημοσιογραφια στην Ελλαδα οπως ειναι και πολλα αλλα πραγματα που δεν θα αλλαξουν ποτε.

 Δεν ανεχονται καμμια κρτιτικη σε οσα γραφουν λες και ειναι οι αυτοι που ειναι οι αμολυντοι...οι αντικειμενικοι που μονο στα ερυθρολευκα βλεπουν μποχα και βρωμα...απο την αλλη π-λευρα δεν βλεπουν τιποτε,γιατι εχει συμβει καμμια βρωμια οχι βεβαια.
Αυτοι απειλουν κιολας οτι θα στειλουν στην Δικαιοσυνη το οlympiakos 24 που πλεον δεν υπαρχει επειδη τολμησε να κριτικαρει οασα εγραψαν κατα καιρους.
Οκ..αλλα σε ποια Δικαιοσυνη ρε λεβεντες? αυτη που υποτιθεται δεν εμπιστευεστε?
Την Δικαιοσυνη που οταν δικαιωνει οποιον φοραει ερυθρολευκα ειναι πουλημενη και οταν δικαιωνει βαελοκαταστασεις ειναι δικαια?
Αποφασιστε τελος παντων για ποια Δικαιοσυνη μιλατε και ποια θελετε?
Εκτος αν μιλατε για τα κοληταρια του αφεντικουλη σας που δεν εχουν κανενα προβλημα να δειξουν ευθαρρσως τα φιλο παναθηναικα τους αισθηματα.
Καποιους που ζητουσαν να αθωωθει ο Φιλιππιδης για το σκανδαλο του Ταχυδρομικου Τανιευτηριου και αλλοι...δοξα τον Θεο υπαρχουν μπολικοι απο δαυτους.
Επισης εχω μια απορια σαν...Ελλην πολιτης για τον ευφικτο αυτον Εισαγγελεα που τον επιασε ξαφνικα η ευαισθησια να καλεσει τους ποδοσφαιριστες της Βεροιας η ΠΑΟΚ Β οπως εχει διαρευσει τελευταια.
Τοσο καιρο και πριν παει η υποθεση στην Superleague γιατι δεν ειχε επεμβει να τους καλεσει για απολογια?
Η μηπως δεν κανει να κρινουμε και...Εισαγγελεις?
Αν ειναι αυτη η τηρηση του νομου και της λογοκρισιας που ονειρευεστε,δυστυχως για εσας ανηκουν σε αλλες εποχες...τις εποχες του Χουντεμπλευ που πολλοι ονειρευονται.
Δυστυχως επισης εχουμε Δημοκρατια που ανεχεται ακομα και τους λασπολογους ,τους κριτες, και τους κρινομενους .
Ολοι εχουν το δικαιωμα της διαφορετικης αποψης..αν δεν το εχετε καταλαβει..οπως εσεις γραφετε την αποψη σας (ο Θεος να την κανει αποψη...) ετσι και ολοι οσοι δεν συμφωνουν γραφουν την δικη τους.
Οποτε σας συμφερει και οταν μιλαει ο Μαρινακης για μυνησεις σε media βγαινετε και γραφετε για φιμωση του ελευθερου Τυπου και παπαριες Μαριτσα μου,οταν καποια αλλα Media δεν συμφωνουν με οσα γραφετε τοτε προσπαθειτε εσεις να τα φιμωσετε με...τρομοκρατια την προσφυγη στην Δικαιοσυνη..τωρα ποια Δικαιοσυνη? δεν ξερω...εσεις αποφασιστε την εμπιστευεστε ναι η ου?
Παντως να ξερετε οτι κανενας Ολυμπιακος δεν σκιαζετε απο τις κουφιες απειλες σας.
Καθε αλλο μαλιστα.
Αυτα...δεν γραφω τιποτε αλλο και προσπαθησα να ειμαι οσο πιο ευγενικος γινεται...
Απο την μια τα εντεταλμενα media

Δεν υπάρχουν σχόλια: