moving image by marquee html code
Η ερυθρολευκη ενημερωση σας αλλαξε διαδυκτιακη τοποθεσια. Καθημερινη ερυθρολευκη ενημερωση στο νεο και συγχρονο www.piraeusplanet.gr

Προσφατες δημοσιευσεις

Τετάρτη 20 Μαΐου 2015

Εβδομάδα εκπαίδευσης στο Ρέντη για τους Κύπριους

Εβδομάδα εκπαίδευσης στο Ρέντη για τους Κύπριους

Είκοσι πέντε ποδοσφαιριστές που εντυπωσίασαν στα δοκιμαστικά της Κύπρου έζησαν μία εβδομάδα στο Ρέντη με καθημερινές αξιολογήσεις.
Μετά από τα πολύ επιτυχημένα δοκιμαστικά που πραγματοποίησε τον Μάρτιο στην Κύπρο ο Ολυμπιακός, τα παιδιά που επιλέχθησαν από τον Διευθυντή της Ακαδημίας κ. Γεωργάτο και τον Τεχνικό Διευθυντή κ. Ελευθεριάδη ταξίδεψαν στην Ελλάδα για να περάσουν το δεύτερο τεστ στις εγκαστάσεις του Ολυμπιακού!

Επί μια εβδομάδα ακολούθησαν το πρόγραμμα της Ακαδημίας του Ολυμπιακού, προπονήθηκαν με τις ομάδες του Θρύλου, έδωσαν φιλικά παιχνίδια για να αξιολογηθούν εκ νέου από τα στελέχη της Ακαδημίας και πέρασαν και από εξειδικευμένα τεστ.

 
Οι αξιολογήσεις από τους προπονητές της Ακαδημίας ήταν πολύ θετικές (όλοι οι ποδοσφαιριστές παρέλαβαν κάρτες αξιολόγησης) και αυτό σημαίνει ότι το επίπεδο στην Κύπρο είναι υψηλό.
Ο Ολυμπιακός με τις πέντε Σχολές του στην Κύπρο, αλλά και τα "ελεύθερα" δοκιμαστικά που πραγματοποίησε πρόσφατα δείχνει έμπρακτα το ενδιαφέρον του για το Κυπριακό ποδόσφαιρο.





 


 

Δεν υπάρχουν σχόλια: