moving image by marquee html code
Η ερυθρολευκη ενημερωση σας αλλαξε διαδυκτιακη τοποθεσια. Καθημερινη ερυθρολευκη ενημερωση στο νεο και συγχρονο www.piraeusplanet.gr

Προσφατες δημοσιευσεις

Τετάρτη 20 Μαΐου 2015

Επαφές για Βίντιτς, πρόταση για Καρίγιο,ανανεωνει ο Μαζουακου

Επαφές για Βίντιτς, πρόταση για Καρίγιο,ανανεωνει ο Μαζουακου

Επαφές για Βίντιτς, πρόταση για Καρίγιο
Για την απόκτηση του Νεμάνια Βίντιτς και του Γούιδο Καρίγιο κινείται ο Ολυμπιακός, σύμφωνα με δημοσιεύματα σε Ιταλία και Αργεντινή.
Στη μεταγραφική επικαιρότητα του Ολυμπιακού βρίσκεται το όνομα του Νεμάνια Βίντιτς τις τελευταίες ημέρες.
 Αν και πρόκειται για δύσκολη υπόθεση, οι Πειραιώτες σύμφωνα με όσα αναφέρουν και στην Ιταλία  έχουν κινηθεί για την απόκτηση του Σέρβου στόπερ, ο οποίος αναμένεται να αποχωρήσει το καλοκαίρι από την Ίντερ.

«Ο Ολυμπιακός έχει ξεκινήσει επαφές για να τον φέρει τον Ιούνιο. Το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού πρέπει να θεωρείται δεδομένο, όμως δεν είναι και εύκολο. Ειδικά, αν αληθεύουν τα δημοσιεύματα στο εξωτερικό ότι είναι στο στόχαστρο της Φενερμπαχτσέ και δύο ρωσικών συλλόγων, της Σπαρτάκ Μόσχας και της Ντιναμό Μόσχας. Διότι είναι σύλλογοι που μπορούν να του προσφέρουν πολλά χρήματα», ανέφεραν χαρακτηριστικά.

Τρεις για Καρίγιο

Σε εξέλιξη φαίνεται πως βρίσκεται η προσπάθεια του Ολυμπιακού για την απόκτηση του Γουίδο Καρίγθιο. Σύμφωνα με όσα έγραψε η «Diario Hoy», ο Αργεντινός επιθετικός της Εστουδιάντες έχει αυτή τη στιγμή τρεις προτάσεις στα χέρια του: των Πειραιωτών, της Ίντερ και άλλης μίας ομάδας.

Οι «νερατζούρι» φέρονται να επιθυμούν να αγοράσουν τον 24χρονο παίκτη, όμως την πρώτη χρονιά θα τον δώσουν ως δανεικό σε άλλη ομάδα του ιταλικού πρωταθλήματος για να τον παρακολουθούν. Ωστόσο, ο παίκτης φέρεται να έχει ασχοληθεί «ζεστά» με το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού, λόγω και της προσωπικής επαφής που έχει μαζί του ο Λουτσιάνο Γκαλέτι, ο οποίος έχει αναλάβει τις συζητήσεις.

1,8 εκατ. ευρώ θέλει ο Ρομπίνιο


Σύμφωνα με όσα αποκαλύπτει η βραζιλιάνικη εφημερίδα «O Pono», ο Ρομπίνιο έχει ενημερώσει πως για να συμφωνήσει με κάποια ομάδα ψάχνει ένα συμβόλαιο που θα του αποφέρει 1,8 εκατ. ευρώ ετησίως και θα είναι πολυετές (4ετές ή 5ετές).

Ο Βραζιλιάνος επιθετικός παρουσιάζεται αρνητικός στο ενδεχόμενο να παραμείνει στην πατρίδα του, λόγω των οικονομικών προβλημάτων που πλήττουν (και) τις ομάδες, και ψάχνει κάποιες προτάσεις που έχει σε ΗΠΑ, Κίνα και Ελλάδα, όπως αναφέρει ο βραζιλιάνικος Τύπος.

Ανανεώνει ο Μαζουακού

Παρά τα δημοσιεύματα που θέλουν τον Αρτούρ Μαζουακού να βρίσκεται στο μεταγραφικό στόχαστρο αρκετών ευρωπαϊκών συλλόγων, κυρίως ιταλικών, ο Γάλλος μπακ-χαφ φαίνεται πως θα είναι και του χρόνου στον Ολυμπιακό.

Ο 22χρονος άσος αναμένεται τις προσεχείς ημέρες, ίσως μετά τον τελικό του Κυπέλλου, να κληθεί από τη διοίκηση να υπογράψει νέο συμβόλαιο με την ομάδα, με καλύτερους οικονομικά όρους και με μία ρήτρα αρκετά υψηλότερη από αυτή που έχει αυτή τη στιγμή.

Δεν υπάρχουν σχόλια: