moving image by marquee html code
Η ερυθρολευκη ενημερωση σας αλλαξε διαδυκτιακη τοποθεσια. Καθημερινη ερυθρολευκη ενημερωση στο νεο και συγχρονο www.piraeusplanet.gr

Προσφατες δημοσιευσεις

Τετάρτη 20 Μαΐου 2015

Διαψεύδει τα μεταγραφικά δημοσιευματα η Φενέρ

Διαψεύδει τα μεταγραφικά δημοσιευματα η Φενέρ


Η Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ εξέδωσε ανακοίνωση, με την οποία διαψεύδει κατηγορηματικά όχι μόνο τις φήμες περί συμφωνίας, αλλά οποιαδήποτε επαφή με οποιονδήποτε παίκτη, συμπεριλαμβανομένου και του Κώστα Σλούκα.

Τουρκικά δημοσιεύματα έκαναν λόγο για συμφωνία της Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ με τον Κώστα Σλούκα, ενώ εμπλέκουν με την εν λόγω ομάδα ουκ ολίγα ακόμα ονόματα. Το απόγευμα της Τετάρτης (20/5), η διοίκηση της Φενέρ πήρε θέση, διαψεύδοντας οποιαδήποτε επαφή μεταγραφικού περιεχομένου.
"Πρόσφατα ιστοσελίδες και εφημερίδες στην Τουρκία και το εξωτερικό δημοσίευσαν πολλές μεταγραφικές φήμες που αφορούν στη Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ και σε κάποιες περιπτώσεις επέμειναν ότι υπάρχουν ήδη συμφωνίες για την επόμενη σεζόν.

Θέλουμε να σας πληροφορήσουμε ότι καμία διαπραγμάτευση για την επόμενη σεζόν δεν έχει γίνει ακόμα με κανέναν παίκτη. Αυτή τη στιγμή η ομάδα είναι επικεντρωμένη στο να κερδίσει τον τίτλο της TBL" αναφέρει χαρακτηριστικά η ανακοίνωση της Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: