moving image by marquee html code
Η ερυθρολευκη ενημερωση σας αλλαξε διαδυκτιακη τοποθεσια. Καθημερινη ερυθρολευκη ενημερωση στο νεο και συγχρονο www.piraeusplanet.gr

Προσφατες δημοσιευσεις

Τετάρτη 20 Μαΐου 2015

Τα λέει με τους κόουτς

Τα λέει με τους κόουτς

Τα λέει με τους κόουτς
Επειτα από ένα προπαρασκευαστικό διάστημα, οι εξελίξεις στις ομάδες βόλεϊ του Ολυμπιακού αναμένονται ραγδαίες το επόμενο διάστημα, με τις βάσεις να τίθενται από σήμερα. Ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη, Μιχάλης Κουντούρης έχει προγραμματισμένες συναντήσεις με τους προπονητές των Ανδρών και Γυναικών, Δημήτρη Καζάζη και Γιάννη Νικολάκη, αντίστοιχα, προκειμένου να γίνει ο απολογισμός της συνεργασίας και να ξεκαθαρίσει αν αυτή θα συνεχιστεί.
Ο Καζάζης θα κριθεί για την τριετία που κάθισε στον πάγκο των «ερυθρόλευκων» και θα φανεί οριστικά αν η πικρή γεύση της τελευταίας σεζόν μπορεί να υπερκαλυφθεί από τα νταμπλ των προηγούμενων, ή αν ο Ολυμπιακός θα επιστρέψει στη λύση ξένου προπονητή, για πρώτη φορά μετά το 2010.

Από την άλλη, ο Νικολάκης μετρά δύο διαδοχικά νταμπλ, όμως ούτε σε αυτή την περίπτωση είναι βέβαιο ότι η συνεργασία των δύο πλευρών θα ανανεωθεί, αφού ενδέχεται να υπάρξει αλλαγή σελίδας.

Ανεξαρτήτως του πότε θα γίνουν οι σχετικές ανακοινώσεις, το μόνο βέβαιο είναι πως η διοίκηση του Ερασιτέχνη έχει ξεκινήσει τις διαδικασίες για να χτίσει ανταγωνιστικές ομάδες, τόσο στους Ανδρες, που έμειναν φέτος μακριά από τους τίτλους, όσο και στις Γυναίκες, προκειμένου να κρατήσουν το νταμπλ στο Λιμάνι.

Eπιπλέον, απόψε τα μεσάνυχτα εκπνέει η προθεσμία δήλωσης συμμετοχής στα ευρωπαϊκά Κύπελλα, με τον Ολυμπιακό να έχει στείλει χαρτί στην ΕΟΠΕ πως θα συμμετάσχει τόσο στους Ανδρες όσο και στις Γυναίκες, όπου βάσει της κατάταξης και της βαθμολογίας της Ελλάδας, αμφότερες έχουν δικαίωμα να λάβουν μέρος στο CEV Cup.

Δεν υπάρχουν σχόλια: