moving image by marquee html code
Η ερυθρολευκη ενημερωση σας αλλαξε διαδυκτιακη τοποθεσια. Καθημερινη ερυθρολευκη ενημερωση στο νεο και συγχρονο www.piraeusplanet.gr

Προσφατες δημοσιευσεις

Τετάρτη 20 Μαΐου 2015

Wow...! Κοντονής in action

Wow...! Κοντονής in action


Ειπα να την  δω με λιγο χιουμορ  την λεονταριστικη εξαγγελια του Υπουργου αθλητισμου γιατι δεν μπορω αλλο το σοβαρο της υποθεσης θα παθουμε και τιποτε..απλα μην τα πετας ετσι αποτομα ετσι?
Ελεος!

Μας εστειλες για τσαι,ετσι που το εθεσες το θεμα.
Για φερε εδω το φυλο αγωνα Αρη-Αεκ...οχι,please λυπησου τα τα παιδια...μην τα τιμωρησεις.
Ετσι επιτακτικα και με την απαιτουμενη αυστηροτητα που πρεπει χητησε το φυλο αγωνα της αναμετρησης ο Κοντονης.
 Oh...Yeeeeees...wow...
Αληθεια εχετε δοκιμασει ποτε στο πληκτρολογια να γραψετε wow στα...ελληνικα? ξερετε ποια διεθνης λεξη βγαινει? ςος...ναι ςος....ο σωσων εαυτω σωθητω δηλαδη.
Ο Κοντονης αποφασισε να μας δειξει οτι ειναι Υπουργος με...φρυδια και οτι δεν σηκωνει μυιγα στο σπαθι του.
Ακους εκει επεισοδια..τον ρωτησαν? τωρα να δεις τι θα παθετε.
Βεβαια....δεν ηταν τα αγαπημενα του παιδια τα ..ερυθρολευκα ,αυτα που του αρεσει να τιμωρει και να βγαζει ανακοινωσεις...αλλα ενταξει για ξεκαρφωμα να το κανουμε και πουθενα αλλου...βρηκαμε τωρα τον αρουλη να κανουμε επιδειξη δυναμης.
Οσον αφορα τα πρασινα παιδια...εκει δεν εχει ουτε φερε φυλο αγωνα ουτε τιποτα...
Τουμπεκιν ψιλοκομενον ....
Απλα ηρθε η ωρα να δειξουμε οτι ειμαστε εδω τωρα που εσβησε και ο...πρασινος Φαρος ας το παιξουμε και λιγο δικαιοι και καλοι...
Ασε μινιστρο...μας ταπαν κι αλλοι...σε τα μας?
Ιδου και η ειδηση

Ζήτησε το φύλλο αγώνα ο Κοντονής

Το φύλλο αγώνα για τον αγώνα του Άρη με την ΑΕΚ στα play offs, όπως επίσης τις εκθέσεις διαιτητών και παρατηρητή, ζήτησε ο υφυπουργός Αθλητισμού, Σταύρος Κοντονής.

Ζήτησε το φύλλο αγώνα ο Κοντονής
Αντιμέτωπος με σοβαρές κυρώσεις βρίσκεται ο Άρης, καθώς ο Σταύρος Κοντονής ζήτησε το φύλλο αγώνα της αναμέτρησης με την ΑΕΚ για τα play offs της Basket League, όπως επίσης και τις εκθέσεις της αστυνομίας, της ΔΕΑΒ και του παρατηρητή του ΕΣΑΚΕ. Υπενθυμίζεται πως το φύλλο αγώνα είναι ιδιαίτερα επιβαρυντικό για τους γηπεδούχους.

Η επίσημη ενημέρωση αναφέρει πως η ενέργεια αυτή έγινε «…προκειμένου να διαπιστωθεί εάν και πόσο συντρέχει περίπτωση εφαρμογής διατάξεων του Ν. 4326/15 αναφορικά με την επιβολή κυρώσεων για φαινόμενα βίας».

Βάσει του νέου νομοσχεδίου ο Άρης κινδυνεύει με μεγάλη τιμωρία, καθώς στο νέο νομοσχέδιο προβλέπονται αυστηρά πρόστιμα, αλλά και η δυνατότητα της πολιτείας να κλείσει ένα γήπεδο ή ακόμη και να διακόψει το πρωτάθλημα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: