moving image by marquee html code
Η ερυθρολευκη ενημερωση σας αλλαξε διαδυκτιακη τοποθεσια. Καθημερινη ερυθρολευκη ενημερωση στο νεο και συγχρονο www.piraeusplanet.gr

Προσφατες δημοσιευσεις

Πέμπτη 30 Απριλίου 2015

Θετικός σε χρήση ινδικής κάνναβης ο Γκιστ,προβλεπεται βαρια καμπανα λογω υποτροπης

Θετικός σε χρήση ινδικής κάνναβης ο Γκιστ,προβλεπεται βαρια καμπανα λογω υποτροπης

Θετικός σε χρήση ινδικής κάνναβης ο Γκιστ!
Άσχημα νέα για τον Παναθηναϊκό λίγες μέρες πριν το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό
Θετικός στη χρήση ινδικής κάνναβης βρέθηκε ο Τζέιμς Γκιστ κατά την εξέταση του πρώτου δείγματος, όπως ενημέρωσε την ΚΑΕ Παναθηναϊκός το ΕΣΚΑΝ.
 Τι γίνεται με τη συμμετοχή του στο ντέρμπι.
Το ΕΣΚΑΝ ενημέρωσε την «πράσινη» ΚΑΕ πως ο Τζέιμς Γκιστ βρέθηκε θετικός στη χρήση ινδικής κάνναβης κατά την εξέταση του πρώτου δείγματος, ύστερα από το σχετικό έλεγχο που έγινε μετά το τέλος του τελικού Κυπέλλου με τον Απόλλωνα Πάτρας!
Μάλιστα, αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ο Αμερικανός φόργουορντ βρίσκεται θετικός σε χρήση απαγορευμένων ουσιών, καθώς το καλοκαίρι του 2011 και αφότου είχε υπογράψει στη Φενερμπαχτσέ/Ούλκερ μετά την Παρτίζαν, είχε βρεθεί θετικός στην ουσία THC, η οποία βρίσκεται στην ινδική κάνναβη!
Προβλεπεται βαρια καμπανα λογω υποτροπης
Ο Γκιστ κλήθηκε σε απολογία το Σάββατο το πρωί, λίγες ώρες πριν το ματς με τον Ολυμπιακό. Λογικά η ποινή του, που αναμένεται να είναι από 30 μέρες μέχρι κάποιους μήνες (από τη δειγματοληψία) εκτος κι αν επιβληθεί βαρύτερη καμπάνα λόγω του παρλεθόντος του, αναμένεται να του ανακοινωθεί μέσα στη μέρα και να μην έχει δικαίωμα συμμετοχής.

Ωστόσο, τα χειρότερα για τον Τζέιμς Γκιστ θα έρθουν εφόσον βγει θετικό και το δεύτερο δείγμα. Αυτό γιατί, ο φόργουορντ του «τριφυλλιού» είναι υπότροπος από τη FIBA για υπόθεση που αφορά τον ίδιο λόγο το 2011 όταν και αγωνιζόταν στην Παρτίζαν, με αποτέλεσμα η ποινή που ενδεχομένως να του επιβληθεί να είναι πολύ βαριά!

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΚΑΕ:

«Όπως μας πληροφόρησε το ΕΣΚΑΝ, ο αθλητής Τζέιμς Γκιστ κατά την πρώτη εξέταση του δείγματος που έδωσε στον έλεγχο που υποβλήθηκε μετά τον τελικό του κυπέλλου Ελλάδας με τον Απόλλωνα Πάτρας, στις 5 Απριλίου 2015, βρέθηκε θετικός στη χρήση ινδικής κάνναβης.

Μέχρι να γίνουν γνωστά τα αποτελέσματα της δεύτερης εξέτασης του δείγματος και να τελεσιδικήσει η υπόθεση, όπως ορίζουν οι κανονισμοί και οι νόμοι έτσι κι εμείς, ως ΚΑΕ Παναθηναϊκός, δεν πρόκειται να προχωρήσουμε στην οποιαδήποτε ενέργεια.

Τέλος, είμαστε βέβαιοι ότι ο κόσμος του Παναθηναϊκού, μέσα σε φίλαθλα και κόσμια πλαίσια, θα ενισχύσει την προσπάθεια της ομάδας στον αγώνα του Σαββάτου (2/5) στο ΟΑΚΑ κόντρα στον Ολυμπιακό
».

Δεν υπάρχουν σχόλια: