moving image by marquee html code
Η ερυθρολευκη ενημερωση σας αλλαξε διαδυκτιακη τοποθεσια. Καθημερινη ερυθρολευκη ενημερωση στο νεο και συγχρονο www.piraeusplanet.gr

Προσφατες δημοσιευσεις

Πέμπτη 30 Απριλίου 2015

Μόλις 2.000 εισιτήρια απέμειναν για τη φιέστα

Μόλις 2.000 εισιτήρια απέμειναν για τη φιέστα

Μόλις 2.000 εισιτήρια απέμειναν για τη φιέστα της Κυριακής (3/5) κόντρα στην Καλλονή. Ευχάριστος αιφνιδιασμός στις τάξεις της ομάδας!
Το βράδυ της Κυριακής (3/5), στον αγώνα με τον Καλλονή (19:30), ο Ολυμπιακός θα υψώσει στο φαληρικό ουρανό το 42ο Πρωτάθλημα στην ιστορία του.

Και εννοείται πως ο κόσμος της ομάδας θα είναι εκεί για να γιορτάσει μία ακόμα ερυθρόλευκη επιτυχία.
Όπως μας ενημέρωσαν οι άνθρωποι του Ολυμπιακού, μόλις 2.000 εισιτήρια έχουν απομείνει για την ποδοσφαιρική γιορτή που ετοιμάζουν οι Πρωταθλητές Ελλάδας. Μην ξεχνάμε πως ο 42ος τίτλος είναι αφιερωμένος στον μεγάλο Ολυμπιακό Μίκη Θεοδωράκη, ο οποίος συμπληρώνει 90 χρόνια ζωής το ίδιο έτος με τα 90ά γενέθλια του συλλόγου. Στις 10 Μαρτίου ο Θρύλος συμπλήρωσε 90 χρόνια ένδοξης ιστορίας, ενώ ο φημισμένος μουσικοσυνθέτης στις 29 Ιουλίου κλείνει τα δικά του 90 χρόνια ύπαρξης.

Οι φίλαθλοι της ομάδας αποδεικνύουν το μέγα πάθος που έχουν για να δουν από κοντά μία ακόμα Κούπα, ενώ όπως σημείωναν οι άνθρωποι του Ολυμπιακού το βράδυ της Πέμπτης (30/4) "... είναι ένας ευχάριστος αιφνιδιασμός για όλους μας αυτή η δίψα του κόσμου να πανηγυρίσει με την ομάδα το 42ο Πρωτάθλημα!".

Δεν υπάρχουν σχόλια: