moving image by marquee html code
Η ερυθρολευκη ενημερωση σας αλλαξε διαδυκτιακη τοποθεσια. Καθημερινη ερυθρολευκη ενημερωση στο νεο και συγχρονο www.piraeusplanet.gr

Προσφατες δημοσιευσεις

Πέμπτη 30 Απριλίου 2015

Η αφιέρωση του δακρυσμένου Νικολάκη

Η αφιέρωση του δακρυσμένου Νικολάκη

Ο κόουτς των κοριτσιών πανηγυρίζει τον έβδομο τίτλο του
nikol

Βαθιά συγκινημένος στον έβδομο τίτλο της καριέρας του ήταν ο Γιάννης Νικολάκης που πανηγύρισε σαν παιδί το νταμπλ του Ολυμπιακού στο βόλεϊ γυναικών, μέσα στα αποδυτήρια του κλειστού της Κυψέλης.

O κόουτς του Ολυμπιακού άρχισε να μετράει τίτλους από το 1994 με τον Ιωνικό ΝΦ. Επειτα ακολούθησαν αυτοί του 1998 και του 2000 με τον Παναθηναϊκό, του 2001 και του 2002 με τον Πανελλήνιο και πέρυσι με τον Ολυμπιακό.
Με τους επτά τίτλους ισοφάρισε τον Σούλη Τουρσούγκα!
“Πήραμε ένα πάρα πολύ δύσκολο πρωτάθλημα. Τα κορίτσια παίξανε κυριολεκτικά σαν… άντρες. Η ατμόσφαιρα ήταν πολύ δύσκολή, όμως οι παίκτριές μου ήταν μαχήτριες. Περάσαμε πολλά φέτος, όμως είναι τεράστια υπόθεση η κατάκτηση τριών συνεχόμενων νταμπλ από τον Ολυμπιακό”, τόνισε ο κ. Νικολάκης και αφιέρωσε βουρκωμένος τον τίτλο: “σε αυτόν με τον οποίον μιλάω καθημερινά την τελευταία εβδομάδα, τον πατέρα μου που έχει φύγει εδώ και 20 χρόνια, αλλά και στην κόρη μου. Επίσης στους φιλάθλους μας που μας στήριξαν αλλά και στους δύο πολύ μεγάλους προέδρους του Ολυμπιακού τον Μιχάλη Κουντούρη και τον Βαγγέλη Μαρινάκη που σαρώνουν όλους τους τίτλους σε όλα τα αθλήματα τα τελευταία χρόνια”.

Δεν υπάρχουν σχόλια: