moving image by marquee html code
Η ερυθρολευκη ενημερωση σας αλλαξε διαδυκτιακη τοποθεσια. Καθημερινη ερυθρολευκη ενημερωση στο νεο και συγχρονο www.piraeusplanet.gr

Προσφατες δημοσιευσεις

Πέμπτη 30 Απριλίου 2015

Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός 1-3 μεσα στην Κυψελη

Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός 1-3 μεσα στην Κυψελη


Για τρίτη σερί σεζόν η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Ολυμπιακού κατέκτησε το Πρωτάθλημα Ελλάδας, χτίζοντας σιγά-σιγά τη δική της αυτοκρατορία στο σπορ.
 Οι ερυθρόλευκες κέρδισαν με 3-0 σετ τον Πανθηναϊκό μέσα στο γήπεδο του και με 3-1 νίκες στους τελικούς έφεραν και αυτό το τρόπαιο στο μεγάλο λιμάνι.

 Έδειξαν χαρακτήρα και τσαμπουκά μέσα σε ένα γήπεδο που έβριζαν χυδαία εκείνες, αλλά και τη διοίκηση του Θρύλου.
Η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Ολυμπιακού κυριαρχεί στο σπορ. 
Τρίτο σερί Πρωτάθλημα και τρίτο σερί Νταμπλ. Οι ερυθρόλευκες κέρδισαν με 3-1 σετ τον Παναθηναϊκό μέσα στη Κυψέλη και με 3-1 νίκες στους τελικούς κατέκτησαν και το φετινό τρόπαιο.
Οι Πειραιώτισες είχαν για όπλο τους το σερβίς, για πρωταγωνίστρια την Νέσοβιτς και άξια συμπαραστράτρια την Μπραμπόροβα, κερδίζοντας πανάξια τον φετινό τίτλο, καθώς καθ' όλη την διάρκεια της σεζόν ήταν με διαφορά η καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα.
Οι γυναικάρες με τα κόκκινα έδειξαν χαρακτήρα, τσαμπουκά και αποφασιστικότητα σε ένα γήπεδο με εχθρική ατμόσφαιρα, με τους οπαδούς να τις βρίζουν, αλλά και να αναρτούν εμετικά πανό εναντίον της διοίκησης του Ολυμπιακού. 
Στο τέλος ήθελαν να πανηγυρίσουν την επιτυχία τους, αλλά δεν μπορούσαν, με αποτέλεσμα να κάνουν το πάρτι τους στα αποδυτήρια.
 Σπουδαία δουλειά από τους Μιχάλη Κουντούρη και Βαγγέλη Μαρινάκη, οι οποίοι με τις κινήσεις τους έχουν δημιουργήσει μία ΟΜΑΔΑΡΑ στο γυναικείο βόλεϊ που κάνει περήφανο τον φίλαθλο κόσμο του Ολυμπιακού.

Το ματς

Εκμεταλλεύτηκε την κακή υποδοχή

Ο Ολυμπιακός πήρε από τους πρώτους οκτώ πόντους του πρώτου σετ διαφορά, καθώς προηγήθηκε με 7-1, εκμεταλλευόμενος τα σερβίς. Η αντίδραση των γηπεδούχων, είχε ως αποτέλεσμα η διαφορά να μειωθεί στον πόντο, ωστόσο η υποδοχή ήταν κακή, κι η διαφορά άνοιξε εκ νέου. Τα λάθη του Ολυμπιακού λίγα, και το 25-15, φυσιολογικό.

Βελτίωση, αλλά όχι αρκετή

Οι "πράσινες" ξεκίνησαν καλύτερα το δεύτερο σετ, βελτίωσαν την υποδοχή, με το ματς να παίζεται στον πόντο. Ωστόσο, το σερί του Ολυμπιακού, είχε ως αποτέλεσμα το 14-11 να γίνει... 14-15. Η υποδοχή των γηπεδούχων συνέχιζε να παρουσιάζει αρρυθμίες, με τον Ολυμπιακό να κάνει το 2-0.

Απάντηση από τον Παναθηναϊκό

Εκ νέου δυναμικό ξεκίνημα από τον Παναθηναϊκό, το προβάδισμα άλλαζε χέρια στην έναρξη του τρίτου σετ, ο Ολυμπιακός έκανε ένα σερί, οι γηπεδούχοι απάντησαν με νέο, μέχρι την... ισοπαλία σε 20-20. Οι παίκτριες του Παναθηναϊκού με την Μερτέκη να ξεχωρίζει ήταν πιο εύστοχες στις επιλογές τους και μείωσαν σε 2-1 σετ.

Τελειωτικό χτύπημα από Νέσοβιτς

Ο Ολυμπιακός έδειξε αποφασισμένος να πάρει το ματς, να τελειώσει τη σειρά, τον τίτλο, και να κατακτήσει το νταμπλ. Η Μπραμπόροβα με τους άσους της έδωσε το πρώτο "χτύπημα" στον Παναθηναϊκό, κι η ασταμάτητη Νέσοβιτς, απλά διεκπεραίωσε το έργο των "ερυθρολεύκων".

Τα σετ: 1ο σετ 15-25 2ο σετ: 18-25 3ο σετ: 25-22 4ο σετ: 14-25

ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΞΑΝΑ ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ !!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: