moving image by marquee html code
Η ερυθρολευκη ενημερωση σας αλλαξε διαδυκτιακη τοποθεσια. Καθημερινη ερυθρολευκη ενημερωση στο νεο και συγχρονο www.piraeusplanet.gr

Προσφατες δημοσιευσεις

Πέμπτη 30 Απριλίου 2015

Τιγρης: προεδρος ΑΕΚ-μετοχος ΟΠΑΠ-απλος οπαδος της ΑΕΚ...ΔΙΑΛΕΧΤΕ

 Τιγρης: προεδρος ΑΕΚ-μετοχος ΟΠΑΠ-απλος οπαδος της ΑΕΚ...ΔΙΑΛΕΧΤΕ

Ετοιμάζει αγωγές ο Μελισσανίδης!
Ο ανθρωπος με την τριπλη ιδιοτητα,του Προεδρου της ΑΕΚ ,του μετοχου του ΟΠΑΠ,του απλου φιλαθλου της ΑΕΚ ισως στο τελος να μας πει οτι ειναι και...ball boy.

Oποτε τον συμφερει κανει δηλωσεις για την καταραμενη παραγκα του Ελληνικου ποδοσφαιρου και επιλεγει να κανει δηλωσεις με τριπλη ιδιοτητα προφανως,εχει γινει τις μοδας προφανως αυτο.
Δεν φτανει που λερωσε το στομα του για τον Ολυμπιακο αφηνοντας υπονοουμενα στις δηλωσεις του ο Τιγρης εχει και το δικαιωνμα να επιλεγει κατα το δοκουν την ιδιοτητα που θα λεει οτι θελει για να μην τον ενοχλει κανεις ,ποτε ειναι προεδρος της ΑΕΚ ποτε ειναι μετοχος του ΟΠΑΠ ποτε ειναι απλος φιλαθλος...πες μας ρε Τιγρη...εντελει...τι εισαι και με ποια ιδιοτητα κανεις δηλωσεις και οταν τιμωρεισαι για αυτες κανεις και μυνησεις?
Την μυνηση...με ποια ιδιοτητα την κανεις? σαν Προεδρος της ΑΕΚ,σαν μετοχος του ΟΠΑΠ σαν απλος οπαδος? σαν τι? να ξερουμε και μεις ρε παιδι μου
Και εσεις ρε δημοσιογραφοι...γιατι μετα απο την αναμετρηση αυτη πηγατε στον Μελισσανιδη να παρετε τις δηλωσεις του οποιες και αν ηταν αυτες,εφοσον δεν ειναι προεδρος της ΑΕΚ
Ιδου ο Τιγρης- προεδρος -μετοχος οπαπ-αολος και τιμιος οπαδος της ΑΕΚ...
ΔΙΑΛΕΧΤΕ ΚΑΙ...ΠΑΡΤΕ

Ετοιμάζει αγωγές ο Μελισσανίδης

Στην αντεπίθεση ο Δημ. Μελισσανίδης έπειτα από την ποινή της Πειθαρχικής της ΕΠΟ. Έξαλλος με την Επιτροπή, καθώς σε προηγούμενη υπόθεση τον είχε αθωώσει παραδεχόμενη πως δεν έχει θεσμική θέση στην ΑΕΚ
Όχι μόνο δεν κρύβει την δυσαρέσκειά του με την ποινή που του επιβλήθηκε από την Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ για τις δηλώσεις του μετά το ματς της ΑΕΚ με τον Ολυμπιακό, αλλά ο Δημήτρης Μελισσανίδης είναι πρόθυμος να περάσει και στην αντεπίθεση.
Η πλευρά του απορεί με το σκεπτικό της τιμωρίας καθώς και με το γεγονός ότι αυτή συνδέεται με την ΑΕΚ, αφού ο ίδιος δεν έχει κανέναν ρόλο στην ΠΑΕ.
Παράλληλα, στις αγωγές που πρόκειται να καταθέσει άμεσα αναμένεται να σταθεί ιδιαίτερα στο γεγονός πως τον περασμένο Φεβρουάριο είχε αθωωθεί για αντίστοιχη υπόθεση από την ίδια Επιτροπή, κάτι που σημαίνει πως είχε αποδείξει το γεγονός πως δεν μετέχει είτε διοικητικά είτε θεσμικά στην «Ένωση».

Δεν υπάρχουν σχόλια: