moving image by marquee html code
Η ερυθρολευκη ενημερωση σας αλλαξε διαδυκτιακη τοποθεσια. Καθημερινη ερυθρολευκη ενημερωση στο νεο και συγχρονο www.piraeusplanet.gr

Προσφατες δημοσιευσεις

Πέμπτη 30 Απριλίου 2015

Θα παίξει στο Ευρωμπάσκετ ο Λοτζέσκι

Θα παίξει στο Ευρωμπάσκετ ο Λοτζέσκι

Θα παίξει στο Ευρωμπάσκετ ο Λοτζέσκι
Ο Ματ Λοτζέσκι διαβεβαίωσε τους ανθρώπους της βελγικής ομοσπονδίας πως θα λάβει μέρος με την εθνική ομάδα της χώρας στο προσεχές Ευρωμπάσκετ. 
Τι σημαίνει αυτό για τον Ολυμπιακό.
Παρών στο Ευρωμπάσκετ του 2015 θα είναι ο Ματ Λοτζέσκι. Την είδηση επιβεβαίωσε ο τζένεραλ μάνατζερ της εθνικής ομάδας του Βελγίου, Ζακ Λεντούρ. «Είναι προφανώς εξαιρετικά νέα για μας αυτά», ανέφερε χαρακτηριστικά.
Ο Αμερικανός άσος του Ολυμπιακού έχει αποκτήσει από το Μάιο του 2013 τη βελγική υπηκοότητα από την πολυετή του παρουσία στη χώρα (2009-2013) με τη φανέλα της Οστάνδης. Το 2013 είχε κληθεί για το Ευρωμπάσκετ της Σλοβενίας, αλλά έχασε λόγω τραυματισμού την τελική φάση.
Ο Λοτζέσκι, που επέκτεινε τη συνεργασία του με τον Ολυμπιακό, θα χάσει το μεγαλύτερο μέρος της προετοιμασίας για την επόμενη σεζόν. Το Ευρωμπάσκετ διεξάγεται 5-20 Σεπτεμβρίου, αλλά από τα τέλη Ιουλίου θα συμμετέχει στις προπονήσεις του Βελγίου και στην τελική φάση θα έχει υποχρεώσεις τουλάχιστον μέχρι τις 10 Σεπτεμβρίου, όταν και ολοκληρώνεται ο πρώτος γύρος.
Το Βέλγιο συμμετέχει στον βατό τέταρτο όμιλο, που θα φιλοξενηθεί στη Ρίγα και θα αντιμετωπίσει Λιθουανία, Λετονία, Εσθονία, Ουκρανία και Τσεχία.

Δεν υπάρχουν σχόλια: