moving image by marquee html code
Η ερυθρολευκη ενημερωση σας αλλαξε διαδυκτιακη τοποθεσια. Καθημερινη ερυθρολευκη ενημερωση στο νεο και συγχρονο www.piraeusplanet.gr

Προσφατες δημοσιευσεις

Πέμπτη 30 Απριλίου 2015

Η ποινή του Μελισσανίδη

Η ποινή του Μελισσανίδη

Η ποινή του Μελισσανίδη
Ποινή ύψους 9.000 ευρώ και υποχρεωτική ανάκληση των δηλώσεών του μετά το ΑΕΚ-Ολυμπιακός στο ΟΑΚΑ επέβαλε η Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ στον Δημήτρη Μελισσανίδη. Πρόστιμο 2.000 ευρώ στην ΠΑΕ.
Με πρόστιμο 9.000 ευρώ τιμωρήθηκε ο Δημήτρης Μελισσανίδης για τις δηλώσεις του μετά το ματς της ΑΕΚ κόντρα στον Ολυμπιακό για τα προημιτελικά του Κυπέλλου. Η Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ τον υποχρεώνει επίσης να ανακαλέσει τα λεγόμενά του έξω από τα επίσημα του Ολυμπιακού Σταδίου στις 11/3.
Πρόστιμο 2.000 στην ΠΑΕ.
Αναλυτικά η απόφαση:
«Δέχεται ότι οι πειθαρχικά ελεγχόμενοι Δημήτριος Μελισσανίδης και ΠΑΕ ΑΕΚ τέλεσαν την αποδιδόμενη σ' αυτούς με το πειθαρχικό κατηγορητήριο παράβαση. Επιβάλλει στον πρώτο εγκαλούμενο χρηματική ποινή εννέα χιλιάδων (9.000) ευρώ και στη δεύτερη εγκαλούμενη χρηματική ποινή δυο χιλιάδων (2.000) ευρώ. Υποχρεώνει τον πρώτο εγκαλούμενο να ανακαλέσει τις επίμαχες δηλώσεις κατά τα ειδικότερα στο σκεπτικό της παρούσας διαλαμβανόμενα (δηλώσεις στις 11/3)».

Δεν υπάρχουν σχόλια: