moving image by marquee html code
Η ερυθρολευκη ενημερωση σας αλλαξε διαδυκτιακη τοποθεσια. Καθημερινη ερυθρολευκη ενημερωση στο νεο και συγχρονο www.piraeusplanet.gr

Προσφατες δημοσιευσεις

Πέμπτη 30 Απριλίου 2015

H καθημερινη ενορχηστρωμενη επιθεση κατα του Βαγγελη Μαρινακη

H καθημερινη ενορχηστρωμενη επιθεση κατα του Βαγγελη Μαρινακη

 Η καθημερινη και ενορχηστρωμενη επιθεση κατα του Προεδρου του Ολυμπιακου συνεχιζεται και κανενας Εισαγγελεας δεν εχει την ευαισθησια να επεμβει.
Λογικο...αφου προκειται για τον Βαγγελη Μαρινακη και οχι για κανενα απο τα λαμογια του κοινου μετωπου κατα του Ολυμπιακου.

Οπως εχω ξαναγραψει ο Βαγγελης Μαρινακης θα λιδορειται καθημερινα μεχρι τις 2 Ιουνιου που θα παρουσιαστει στον Ανακριτη Ανδρεαδη που θα αποφασισει εαν και εφοσον ειναι ενοχος για να εκδικαστει η υποθεση του.
Εως τοτε θα λασπολογειται απο τα εντεταλμενα media συμφεροντων Αλαφουζου αλλα και των υπολοιπων αντικειμενικων δημοσιοκαφρων-εκδοτων αφηνοντας καθημερινα στο μυαλο των απλων οπαδων την εικονα του αισχρου εγκληματια και προκαλωντας το φιλαθλο πνευμα με οτι συνεπειες μπορει να εχει αυτο.
Αλλα αυτο δεν τους ενδιαφερει καθολου,αν χυθει και λιγο αιμα θα εχει πιο πολυ ενδιαφερον η ολη ιστορια,ασε που θα πηγαινουν πανω απο τον οποιονδηποτε ματωμενο οπαδο και θα του χωνουν το μαρκουτσι στο στομα και θα του κανουν την παγια ερωτηση: Πως αισθανεστε τωρα?
Αραγε εσεις αλητες ρουφιανοι δημοσιογραφοι...πως αισθανεστε τωρα?
Σιγουρα τιποτε...
Που το εμαθα? απο εκει που το εμαθε και ο Καισαρης απο την  Goal neaws οτι ο Μαρινακης θα αφησει την προεδρια του Ολυμπιακου.
Τωρα οπως καταλαβαινετε ειναι το νεο κολπο για να ανακυκλωνονται στα εχθρικα media  οι λασπολογιες κατα του Ολυμπιακου και κατα του Μαρινακη.
Το γραφει μια εφημεριδα η ενα ιστολογιο και ολοι το αναδημοσιευουν βασιζομενοι στην δημοσιευση της εφημεριδας.
Δεν το ειπα εγω εκεινος το ειπε....
Αληθεια κυριε Καισαρη...για πες μας που τις ξερεις τις σκεψεις του Βαγγελη Μαρινακη? Μεντιουμ εισαι? Δεν μας λες και τα νουμερα του τζοκερ να λυσω το προβλημα μου.
Σε βλεπω να ξαναζητας συγγνωμες παλι μεσα απο τη Goal  για να γλυτωσεις τις μυνησεις του Μαρινακη.
Και για οσους ανησυχουν.
Ακομη και αυτο να γινει ειναι θεμα διαδικαστικο και δεν θα εχει καμμια επιπτωση στην διοικητικη λειτουργια του Ολυμπιακου.
Βλεπετε και χρημα υπαρχει αλλα και αξιοι ανθρωποι απο πισω για να κρατησουν την θεση αυτη επαξια.
Οταν αθωωθει ο Μαρινακης απο τον Ανακριτη θα ηθελα να δω τι θα γραφετε...περιμενω με ανυπομονησια αυτην την μερα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: