moving image by marquee html code
Η ερυθρολευκη ενημερωση σας αλλαξε διαδυκτιακη τοποθεσια. Καθημερινη ερυθρολευκη ενημερωση στο νεο και συγχρονο www.piraeusplanet.gr

Προσφατες δημοσιευσεις

Πέμπτη 30 Απριλίου 2015

Οι πρωταθλήτριες Ευρώπης στον πρόεδρο της Δημοκρατίας

Οι πρωταθλήτριες Ευρώπης στον πρόεδρο της Δημοκρατίας

Οι πρωταθλήτριες Ευρώπης στον πρόεδρο της Δημοκρατίας
Την Πρωταθλήτρια Ευρώπης, στο πόλο Γυναικών, ομάδα του Ολυμπιακού υποδέχθηκε σήμερα το μεσημέρι στο Προεδρικό Μέγαρο, ο πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Προκόπης Παυλόπουλος. 
 Οι Πρωταθλήτριες Ευρώπης παρέδωσαν στον πρόεδρο της Δημοκρατίας, ένα μετάλλιο από την διοργάνωση της Ευρωλίγκας, μια μπάλα με τις υπογραφές όλων των αθλητριών και ένα λάβαρο του Ολυμπιακού.
 Ο κ. Προκόπης Παυλόπουλος συνεχάρη τον σύλλογο μας για την σπουδαία αυτή διάκριση και δώρισε από 1 μετάλλιο της Ελληνικής Δημοκρατίας σε καθεμία από τις 15 πολίστριες. 
Από πλευράς Ολυμπιακού το παρών έδωσε ο πρόεδρος του συλλόγου μας κ. Μιχάλης Κουντούρης, ο πρώην Γενικός Γραμματέας κ. Γιάννης Δαλέζιος, η Γενική Διευθύντρια κ. Χριστίνα Τσιλιγκίρη, το μέλος του Δ.Σ. και έφορος του τμημάτων πόλο Ανδρών και Γυναικών, κ. Νίκος Σκανδαλάκης. 
Και από το προπονητικό επιτελείο ο προπονητής Χάρης Παυλίδης, ο βοηθός προπονητή Γιάννης Μπενόπουλος και η team manager Αλέκα Καλογερά.
«Το επίτευγμα αυτό προβάλει τη χώρα μας σε διεθνές επίπεδο»
Ο πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας κ. Προκόπης Παυλόπουλος αφού καλωσόρισε την «ερυθρόλευκη» αποστολή απευθυνόμενος στις πρωταθλήτριες Ευρώπης δήλωσε τα εξής: 
«Πρέπει να είστε πολύ ευχαριστημένες και περήφανες για αυτό που καταφέρατε διότι σε δύσκολες εθνικά συγκυρίες το επίτευγμα αυτό προβάλει τη χώρα μας σε μια στιγμή που το έχει ανάγκη σε διεθνές επίπεδο.Η ευρωπαϊκή σας λάμψη προσθέτει διεθνή ακτινοβολία στη χώρα. 
Και μάλιστα σε μια στιγμή που την χρειάζεται πολύ».

Δεν υπάρχουν σχόλια: