moving image by marquee html code
Η ερυθρολευκη ενημερωση σας αλλαξε διαδυκτιακη τοποθεσια. Καθημερινη ερυθρολευκη ενημερωση στο νεο και συγχρονο www.piraeusplanet.gr

Προσφατες δημοσιευσεις

Πέμπτη 30 Απριλίου 2015

Η αναιδεια σου δεν εχει ορια Κοντονη


Η αναιδεια σου δεν εχει ορια Κοντονη



 Κοντονη,δεν βρεχει σε φτυνουν....
Αν δεν το εχεις παρει χαμπαρι υφυπουργουλη μου στο επισημαινουμε εμεις γιατι μαγκιες στον κοσμο του Ολυμπιακου που τον εχεις αδικησει τοσο δεν θα κανεις...και θα προσεχεις την γλωσσα σου οταν απευθυνεσαι στον κοσμο του Ολυμπιακου γιατι αυτα εμεις δεν τα σηκωνουμε καταλαβες?Και που απευθυνεσαι με αυτον τον χυδαιο τροπο ειναι και καποιοι που σε ψηφισαν λογικα.
Και προσεχε καλα γιατι θα σου βαλει ο κοσμος του Ολυμπιακου τετοιο προσαναμα στις εκλογες που θα πας παλι στο χωριο σου.
Τα πανο δεν μπηκαν αδικαιολογητα κυριε Κοντονη..μπηκαν γιατι εχεις κανει τα χειροτερα στον κοσμο του Ολυμπιακου και εσυ τους αναγκασες με την ανοχη σου στα τσιρακια του κοινου μετωπου κατα του Ολυμπιακου να αγανακτισουν και να το κανουν.
Δεν τρελαθηκε ο κοσμος και ξαφνικα αρχισε να σε βριζει..
Δεν φτανει που εκανες ολη την αθλητικη Ελλαδα ξεφτυλα σε ολο τον πλανητη με τα κοληματα σου να τα βαλεις με την FIFA και UEFA  και μετα να κανεις την κωλοτουμπα του αιωνα οταν σε εβαλε προσοχη ο Τσιπρας με τις εμμονες πηγαινες να καταστρεψεις τον Ελληνικο αθλητισμο.
ΕΝΑ ΣΕ ΕΝΗΜΕΡΩΝΩ...ΕΙΣΑΙ ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΟΣ ΠΛΕΟΝ ΣΤΟ ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗ ΜΗΝ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΑΣΤΕΙΟ ΚΑΙ ΕΡΘΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΤΟΤΕ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΒΡΕΧΕΙ ΑΛΛΑ...ΣΕ ΦΤΥΝΟΥΝ
Ιδου τι ειπε ο στομας του...

«Ας τα κάνουν προσάναμμα»


Δεν ιδρώνει το αυτί του Σταύρου Κοντονή για τα εις βάρος του πανό σε Καραϊσκάκη και ΣΕΦ
Το τελευταίο διάστημα στους αγώνες του Ολυμπιακού είτε στο ποδόσφαιρο, είτε στο μπάσκετ, είτε ακόμα και στο πόλο έχουν κάνει την εμφάνισή τους πανό εναντίον του Σταύρου Κοντονή.
Σύμφωνα, όμως, με όσα δήλωσε ο Υφυπουργός Αθλητισμού την Πέμπτη στην Επιτροπή Μορφωτικών Υποθέσεων της Βουλής το αυτί του δεν… ιδρώνει.
«Επειδή είδα δυο-τρία πανό που μεταφέρονται από γήπεδο σε γήπεδο από τους ίδιους πάντα ανθρώπους, τους λέω να ξέρουν ότι δεν ιδρώνει το αυτί μου!
Αν θέλουν, να τα κρατήσουν τα πανό για προσάναμμα το χειμώνα», είπε χαρακτηριστικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια: