moving image by marquee html code
Η ερυθρολευκη ενημερωση σας αλλαξε διαδυκτιακη τοποθεσια. Καθημερινη ερυθρολευκη ενημερωση στο νεο και συγχρονο www.piraeusplanet.gr

Προσφατες δημοσιευσεις

Σάββατο 28 Μαρτίου 2015

Η λασπολογια απο το SDNA συνεχιζεται ,και η ατιμωρησια επισης...

Η λασπολογια απο το SDNA συνεχιζεται ,και η ατιμωρησια επισης...



Καθημερινα και αδιακοπα το συγκεκριμενο ιστολογιο συμφεροντων Αλαφουζου ξερναει χολη και εκτοξευει λασπη εναντιον του Προεδρου του Ολυμπιακου Βαγγελη Μαρινακη προσπαθωντας να δημιουργησει εντυπωσεις και να καλυψει την ανικανοτητα και την ανυπαρξια του Αλαφουζου να φερει τον Παναθηναικο εκει που πρεπει...αυτο βλεπεις δεν γινεται με τις επενδυσεις του τιποτε,χρειαζεται χρημα και πλανο,πραγματα που δεν διαθετει ουτε ο Αλαφουζος ουτε και κανενας αλλος στο Ελληνικο ποδοσφαιρο σε συγκριση παντα με την μεγαλυτερη ομαδα της Ελλαδος που λειτουργει σε Ευρωπαικα προτυπα εδω και δεκαετιες , τον Ολυμπιακο.

Δημοσιευοντας ανακριβειες απο αλλα φιλικα προσκειμενα ιστολογια η εφημεριδες του κοινου μετωπου κατα του Ολυμπιακου και διαστρεβλωνοντας τις δηλωσεις των παραγοντων λασπολογουν τον Ολυμπιακο και τον Μαρινακη και κανενας δεν συγκινειται, ουτε Εισαγγελεας ουτε ριποτε...τους νοιαζει μονο να τιμωρηθουν ο Περειρα και ο Κασαμι...με βαση μια μυνηση απο ενα ...εντεκαχρονο αεκτζη που προσβληθηκε λεει απο τις χειρονομιες τους...απο τα πανο που εγραφαν τα χειροτερα για τον Μαρινακη δεν ενοχληθηκε το εντεκαχρονο αλλα ουτε ο...μπαμπας του,αλλα ουτε και κανεις δημοσιοκαφρος απο ολους αυτους τους αντικειμενικαρες που κυκλοφορουν ενοχληθηκε απο τα επεισοδια σε ΟΑΚΑ,Τουμπα,και Λεωφορο και τα πανο που ανεβαζαν και εγραφαν Μαρινακης εμπορος ηρωινης...

Το θεμα ειναι να δημιουργησουμε εντυπωσεις με τα υπονοουμενα ετσι?
ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΤΕ ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΣΕΤΕ ΟΤΙ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ?
ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΛΕΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥ ΡΩΤΗΣΕΙ ΤΙ ΕΝΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΙ ΞΕΡΟΥΝ?

Κατα τα αλλα το SDNA επικαλειται τις δηλωσεις αλλων παραγοντων του ποδοσφαιρου που ενας Θεος ξερει κατα ποσο τις εχει διαστρεβλωσει και κατα βαθος θελει για να μην συμβει οτιδηποτε και στησει κανενα παιχνιδι ο ...κακος Μαρινακης να μην ερχεται κανεις ρε παιδι μου στο Καραισκακη,να μην υπαρχει κανενος ειδους επικοινωνια παραγοντων ουτε καν στην Super League ..

Eγω λεω ρε μαγκες του SDNA να τον τσιπαρουμε τον Μαρινακη και να του βαλουμε και ενα  GPS να ξερουμε που βρισκλεται και με ποιον μιλαει καθε στιγμη..ετσι θα γλυτωσετε απο αυτον το κακο ανθρωπο  ρε σεις και το Πρωταθλημα θα ειναι και παλι καθαρο και τιμιο...

Επισης ενοχληθηκαν τα παιδια εκει στο SDNA που ο Μαρινακης θελει να κανει μυνησεις σε οσους χαλανε το στομα τους και αναφερονται πιο πολυ στα σχολια που γινονται απο τους πουθεναδες των γηπεδων και καλα οπαδους του Ολυμπιακου και αυτο για να δημιουργησουν θεμα μεταξυ των οπαδων του Ολυμπιακου και του Βαγγελη Μαρινακη...η διχονοια σε ολο της το μεγαλειοαλλα δεν αναφερονται καν για τις μυνησεις στα media που συνεχιζουν να κανουν την ιδια δουλεια κατα παραγγελιαν και κατεξακολουθησιν.

Δηλαδη τα παιδια αυτα γενικως...θελουν να μπορουν να γραφουν οτι θελουν χωρις να τα ενοχλει και να τα τιμωρει κανεις οπως γινεται μεχρι τωρα εδω και δεκαετιες...με τις γνωστες συνεπειες για το Ελληνικο ποδοσφαιρο και την προκληση βιας.

Θελουν να συνεχισουν να παιρνουν τα παχυλα χαρτζηλικια τους και να μην τους ενοχλει κανεις οταν λασπολογουν ανθρωπους και συνειδησεις  αδιαφορωντας για τις συνεπειες.
Με βοηθο παντα την ανοχη της εκαστοτε Κυβερνησης...

Τωρα ομως που ψηφιστηκε ο νεος αυστηρος νομος και τους περιλαμβανει και αυτους στο πακετο εχουν θορυβηθει και φοβουνται οτι θα χασουν το μεροκαματακι...ασχετα τι θα γινει με τον Πλατινι και τον Κοντονη και τα αυτοδιοικητα της UEFA κλπ,κλπ...

Σιγουρα παντως χρειαζεται κατι τετοιοι σαν αυτους να τιμωρουνται με το παραμικρο που θα γραφουν που θα οδηγει σε οπαδικη προκληση και εξαρση της βιας στα γηπεδα.

Βλεπετε αυτα τα αντικειμενικα παιδια δεν ειδαν ποτε παναθηναικη παραγκα ποτε επεισοδια κατα του Ολυμπιακου ποτε στημενες διαιτησιες κατα του Ολυμπιακου ποτε ομαδες που παιζουν στην Super League με ακανονιστα χρεη ακομα και στους φουρνους της γειτονιας τους και μετην ανοχη παντα της πολιτικης εξουσιας επαναλμβανω...για ποιο αυτοδιοικητο της UEFA  μιλαμε?

Παντα η πολιτικη εξουσια ειχε την διοικηση στα χερια της και την χρησιμοποιουσε για τον Παναθηναικο και τα τσιρακια του..πλακα κανουμε τωρα?
Με ολες τις Κυβερνησεις κοντα ο Παναθηναικος απο την ωρα της ιδρυσης , επι Χουντας και μεχρι σημερα...

Και με αποδειξεις..οχι λογια του αερα οπως γραφετε εσεις οι εντεταλμενοι καλαμαραδες του κοινου μετωπου κατα του Ολυμπιακου

Δεν γραφω αλλα γιατι θα χαλασω το στομα μου και δεν κανει...ετσι κι αλλιως και οι βρισιες ειναι πιο Αγιες απο αυτο που κανετε εσεις, να λασπολογειτε ανθρωπους και καταστασεις χωρις αποδεικτικα στοιχεια διαστρεβλωνοντας τα παντα ακομα και τις δηλωσεις των αλλων.

Ιδου τι εγραψαν παλι...

,Έρευνα Θρύλου για τα σχόλια στο διαδίκτυο! 
Το κονέ του Κομπότη στη σουίτα του Μαρινάκη!
Απίστευτη δήλωση για Μαρινάκη! 

Δεν υπάρχουν σχόλια: