moving image by marquee html code
Η ερυθρολευκη ενημερωση σας αλλαξε διαδυκτιακη τοποθεσια. Καθημερινη ερυθρολευκη ενημερωση στο νεο και συγχρονο www.piraeusplanet.gr

Προσφατες δημοσιευσεις

Σάββατο 28 Μαρτίου 2015

Ολα καλα και ησυχα στο Αγρινιο για το final four του βόλεϊ γυναικών

Ολα καλα και ησυχα στο Αγρινιο για το final four του βόλεϊ γυναικών



 Σε ήρεμο κλίμα διεξάγεται το Final Four του Κυπέλλου βόλεϊ Γυναικών, που προέβλεπε για σήμερα τα παιχνίδια Πανναξιακός-Παναθηναϊκός (17:30) και Ηρακλής Κηφισιάς-Ολυμπιακός (20:00).
Μπορεί οι μετακινήσεις οργανωμένων οπαδών για το final four του βόλεϊ γυναικών στο Αγρίνιο να απαγορεύτηκαν και τα αστυνομικά μέτρα να είναι δρακόντεια ωστόσο Ολυμπιακοί και Παναθηναϊκοί έκαναν την προσπάθεια τους…


Nωρις-νωρις γύρω στους 100 οργανωμένους του Ολυμπιακού έφθασαν το πρωί στην πόλη έκαναν την πορεία τους (πρωινή και μεσημεριανή) , φώναξαν τα συνθήματά τους, ήπιαν και το καφεδακι  τους στην Ηλίου ΔΕΝ ΕΝΟΧΛΗΣΑΝ ΚΑΝΕΝΑ εβγαλαν τις φωτογραφιες τους ,επι ωρες μαλιστα.


Μια απορια ειχαν ολοι βεβαια...γιατι τελευταια κυκλοφορησαν απο τα ιστολογια του κοινου μετωπου κατα του Ολυμπιακου τα γκαλοπ που εδειχναν ενα μονο 10% παραπανω σε ολη την Ελλαδα κιολας οτι ειναι παραπανω οι οπαδοι του Ολυμπιακου απο αυτους του Παναθηναικου.


Και επειδη εμεις οι Ολυμπιακοι εχουμε χιουμορ...
Προφανως δεν πρεπει να εχει καθολου οπαδους του Παναθηναικου το Αγρινιο ,και μαλλον τα πρασινα γκραφιτυ στην πολη πρεπει να ηρθαν η καποιοι οπαδοι του απο αλλο μερος της Ελλαδος,η ο επισημος Παναθηναικος εστειλε καποια εταιρεια να τα φιαξει,η  τραβηγμενη βεβαια εκδοχη ειναι να τα ειχαν φιαξει εξωγηινοι νυχτα και να εφυγαν ...ποιος ξερει αραγε?
 

Οπαδο του παναθηναικου παντως δεν συναντησαν επι ωρες στο Αγρινιο.
 Ειδαν και αποειδαν οι οπαδοι του Ολυμπιακου και εν τέλει συνοδεία Αστυνομίας αποχώρησαν χωρίς να προσεγγίσουν το ΔΑΚ,επαναλμβανω χωρις να ενοχλησουν κανεναν.
Αυτο το επαναλαμβανω γιατι πολλα εχουν γραψει οι φυλαδες και τα ιστολογια των απεναντι και για να τα βλεπει ο κυριος Κοντονης.
Οι οπαδοι του Ολυμπιακου σεβονται εκτος απο της πολεις της Ευρωπης που επισκεπτονται για την συμετοχη της ομαδας στις διοργανωσεις της αλλα και στην Ελλαδα σεβονται τις πολεις και τους κατοικους των και δεν ενοχλουν κανενα,γιαυτο και γινονται καλοδεχουμενοι  και αυτοι και οι αποστολες ολων των αθλητικων τμηματων του σε ολη την Ελλαδα.
Δεν πειραζουμε κανεναν και δεν ενοχλουμε εαν δεν μας ενοχλησουν αυτο ειναι το σλογκαν των οπαδων του Ολυμπιακου,εχουμε δει ομως πως τους δεχονται στις πολεις του κοινου μετωπου κατα του Ολυμπιακου.
Αλλο εμεις αλλο εσεις....
Αλληθεια αν ερχοταν μια ομαδα οπαδων του Παναθηναικου να μας καλωσορισει στην πολη με ευγενικες οπαδικες προθεσεις εχετε την γνωμη οτι θα συνεβαινε τιποτε να ειστε σιγουροι πως οχι...
Οσον αφορα τους τους οπαδους του Παναθηναικου
Κατα τις  12:00, οργανωμένοι του Παναθηναϊκού σε κομβόι 20 περίπου οχημάτων κατευθυνόταν στην πόλη ωστόσο οι αστυνομικές δυνάμεις τους μπλόκαραν στη Γέφυρα Αχελώου στη διασταύρωση για το Ματσούκι.
 Δεν ήρθαν τετ α τετ οι οργανωμένοι των “αιωνίων” και κατά συνέπεια επεισόδιο δεν προκλήθηκε.
Η Αστυνομία έδειξε ετοιμότητα στο να διαφυλάξει το πλάνο της και κυλησαν ολα ομαλά…

Δεν υπάρχουν σχόλια: