moving image by marquee html code
Η ερυθρολευκη ενημερωση σας αλλαξε διαδυκτιακη τοποθεσια. Καθημερινη ερυθρολευκη ενημερωση στο νεο και συγχρονο www.piraeusplanet.gr

Προσφατες δημοσιευσεις

Σάββατο 28 Μαρτίου 2015

Επίδειξη δύναμης ο Ολυμπιακός στη Σύρο

Επίδειξη δύναμης ο Ολυμπιακός στη Σύρο



Επίδειξη δύναμης έκανε ο Ολυμπιακός στη Σύρο, νικώντας πολύ εύκολα τον Φοίνικα με 3-0 σετ. Έτσι, επέστρεψε στις επιτυχίες, μετά τα τελευταία ανεπιτυχή αποτελέσματα. Κορυφαίος για τον Θρύλο ήταν ο Κόιστρα με 22 πόντους, ο οποίος έπαιξε διαγώνιος, μετά την αποχώρηση του Κλαρκ, και έκανε... παπάδες.
Εξαιρετικός και ο Ντιάτσκοφ (12+1 πόντους), πολύ καλός ο Μαρούλης.
Ο Ολυμπιακός έδειξε τα... δόντια του και την αντίδρασή του, από την αρχή. Με σούπερ Κόιστρα και άξιο συμπαραστάτη τον Ντιάτσκοφ, ο Ολυμπιακός έκανε το 5-5, 6-13 και «καθάρισε» πολύ άνετα σε 23 λεπτά, με 12-25.
Ανάλογη εμφάνιση πραγματοποίησε ο Θρύλος και στο δεύτερο σετ. Και αν δεν χαλάρωνε προς το τέλος, θα το είχε πάρει ακόμα πιο εύκολα. Σε αυτά τα 28 λεπτά, ο Ολυμπιακός του Δημήτρη Καζάζη στηρίχθηκε πάλι στα ίδια «όπλα», για το 20-25.
Στο τρίτο σετ, μεγάλο «όπλο» του Ολυμπιακού ήταν το μπλοκ, κυρίως με τον Γιούρισιτς.
Ο Ολυμπιακός χαμήλωσε τον ρυθμό προς το τέλος του αγώνα, επέτρεψε στον Φοίνικα να μειώσει και το 21-25, από το χαμένο σερβίς του Ντόκιτς, ολοκλήρωσε μία πολύ άνετη νικη για τον Θρύλο.
Αυτό είναι το καλύτερο γιατρικό, ενόψει της δύσκολης συνέχειας στο πρωτάθλημα.

Τα σετ: 12-25, 20-25, 21-25

Δεν υπάρχουν σχόλια: