moving image by marquee html code
Η ερυθρολευκη ενημερωση σας αλλαξε διαδυκτιακη τοποθεσια. Καθημερινη ερυθρολευκη ενημερωση στο νεο και συγχρονο www.piraeusplanet.gr

Προσφατες δημοσιευσεις

Σάββατο 28 Μαρτίου 2015

Στο νοσοκομείο ο Κατσίβελης

Στο νοσοκομείο ο Κατσίβελης

 

Η προετοιμασία του Ολυμπιακού για την αναμέτρηση με τον Κόροιβο Αμαλιάδας (29/3, 18:00) ολοκληρώθηκε, με την ομάδα να ταξιδεύει στην Ηλεία με 11 παίκτες, καθώς ο Δημήτρης Κατσίβελης διεκομίσθη σε νοσοκομείο.
Με 11 παίκτες αναχώρησε η αποστολή του Ολυμπιακού για την Αμαλιάδα. Ο Δημήτρης Κατσίβελης νοσηλεύεται από το μεσημέρι του Σαββάτου (28/3) στο νοσοκομείο με έντονους πόνους στο στομάχι, τάσεις για εμετό και διάρροια.

Ωστόσο, υπάρχει η πιθανότητα ο Έλληνας γκαρντ να ταξιδέψει την Κυριακή (29/3) στην Αμαλιάδα για να τεθεί στη διάθεση του Γιάννη Σφαιρόπουλου, εφόσον ξεπεράσει το πρόβλημά του.
Ο Όλιβερ Λαφαγιέτ ταλαιπωρήθηκε από πυρετό την Παρασκευή (27/3), αλλά θα ταξιδέψει στην Ηλεία για την αναμέτρηση των Πειραιωτών με τον Κόροιβο Αμαλιάδας στο κλειστό της Ήλιδας (29/3, 18:00) για την 22η αγωνιστική της Basket League ΣΚΡΑΤΣ.

Τέλος, εκτός δράσης παραμένουν οι Βασίλης Σπανούλης, Κώστας Σλούκας, Μπρεντ Πέτγουεϊ και Μιχάλης ΤσαΪρέλης, ώστε να αυξήσουν τις πιθανότητές τους να αγωνιστούν απέναντι στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας, την προσεχή Παρασκευή (3/4, 20:00).

Δεν υπάρχουν σχόλια: