moving image by marquee html code
Η ερυθρολευκη ενημερωση σας αλλαξε διαδυκτιακη τοποθεσια. Καθημερινη ερυθρολευκη ενημερωση στο νεο και συγχρονο www.piraeusplanet.gr

Προσφατες δημοσιευσεις

Σάββατο 28 Μαρτίου 2015

"Κοκκίνισε" το Αγρίνιο

"Κοκκίνισε" το Αγρίνιο

 

Περίπου 100 οπαδοί του Ολυμπιακού βρίσκονται από τα ξημερώματα του Σαββάτου στο Αγρίνιο προκειμένου να συμπαρασταθούν στην ομάδα βόλεϊ γυναικών, στο Final 4 του Κυπέλλου Ελλάδας.
Η ομάδα βόλεϊ γυναικών του Ολυμπιακού διεκδικεί με αξιώσεις το πέμπτο συνεχόμενο Κύπελλο Ελλάδας στην ιστορία της, καθώς αυτό το Σαββατοκύριακο στο Αγρίνιο διεξάγεται το Final 4 της διοργάνωσης.
Από τις 04:00 τα ξημερώματα του Σαββάτου, οπαδοί του Ολυμπιακού έχουν κάνει ειρηνική "κατάληψη" στην κεντρική πλατεία της πόλης και ετοιμάζονται να δώσουν βροντερό "παρών" στο κλειστό γυμναστήριο που θα φιλοξενήσει το θεσμό.

Περίπου εκατό φίλαθλοι της ομάδας βρίσκονται στο Αγρίνιο προκειμένου να συμπαρασταθούν στο τμήμα και να το βοηθήσουν να φτάσει στην επίτευξη του στόχου.

Οι ερυθρόλευκες του Γιάννη Νικολάκη είναι το απόλυτο φαβορί στο δεύτερο ημιτελικό, που αρχίζει στις 20:00, κόντρα στον Ηρακλή Κηφισιάς, η οποία αγωνίζεται στην Α2 κατηγορία. Στον πρώτο ημιτελικό κοντράρονται Πανναξιακός και Παναθηναϊκός στις 17:30.

Δεν υπάρχουν σχόλια: