moving image by marquee html code
Η ερυθρολευκη ενημερωση σας αλλαξε διαδυκτιακη τοποθεσια. Καθημερινη ερυθρολευκη ενημερωση στο νεο και συγχρονο www.piraeusplanet.gr

Προσφατες δημοσιευσεις

Σάββατο 28 Μαρτίου 2015

Ανυπαρκτα μετρα ασφαλειας στην Θεσσαλονικη

 Ανυπαρκτα μετρα ασφαλειας στην Θεσσαλονικη



Eκει δεν λειτουργησαν μετρα ασφαλειας η δεν υπηρξαν καθολου?
Ενταση? τι παει να πει ενταση?Ετσι βαφτιζονται τα επεισοδια για να περαστουν στο ντουκου οταν δεν προκειται για τους κακους οπαδους του Ολυμπιακου ετσι δεν ειναι?
Επεισοδια λεει που δεν ελαβαν λεει μεγαλη εκταση...δεν χυθηκε αιμα ε?κριμα...
Το γεγονος οτι εκει δεν παιρνονται ποτε μετρα ασφαλειας και ειδικα οταν ανεβαινει η αποστολη του Ολυμπιακου και οτι ειναι χαντμπολ και οχι ποδοσφαιρο δεν εχει καμμια σημασια τα οπαδικα επεισοδια ειναι παντα επεισοδια.
Δεν ειναι δυνατον οπαδοι της ΑΕΚ να σουλατσαρουν στην Θεσσαλονικη χωρις να εχει επεμβει η Αστυνομια...
Αν ηταν ομως οι κακοι οπαδοι του Ολυμπιακου θα τους βαραγαν με το που θα εβγαιναν απο τα πουλμαν.
Αναμενουμε τιμωρια και των δυο ομαδων για τα επεισοδια οπως εχετε προαναγγειλει και περιμενουμε να τηρηθει κατα γραμμα ο περιβοητος αυστηρος νομος.
Ιδου και η ειδηση...

Συμπλοκές οπαδών ΠΑΟΚ και ΑΕΚ

Ένταση σημειώθηκε στη Θεσσαλονίκη ενόψει του τελικού Κυπέλλου στο χάντμπολ. 
Οπαδοί του ΠΑΟΚ και της ΑΕΚ φέρονται να έχουν συμπλακεί δυο φορές, χωρίς ωστόσο τα επεισόδια να λάβουν μεγάλη έκταση.

Συμπλοκές οπαδών ΠΑΟΚ και ΑΕΚ
Δεν αποφεύχθηκαν τα «παρατράγουδα» της συνύπαρξης οπαδών του ΠΑΟΚ και της ΑΕΚ στη Θεσσαλονίκη ενόψει του τελικού του Κυπέλλου χάντμπολ.
Σύμφωνα με πληροφορίες, λίγες ώρες πριν το μεγάλο παιχνίδι της Κυριακής (15:00), φίλοι των δυο ομάδων έχουν ήδη συμπλακεί δυο φορές.
Η πρώτη απ’ αυτές ήταν το βράδυ της Παρασκευής, όταν σύνδεσμος του «δικεφάλου του Βορρά» στη Σταυρούπολη φέρεται να δέχθηκε επίθεση.
Όπως αναφέρεται, δε, συμπλοκές σημειώθηκαν και στην πλατεία Ναυαρίνου, όταν φίλοι της ΑΕΚ που διασκέδαζαν εκεί παρουσιάζονται να τραγούδησαν συνθήματα της ομάδας τους και αντίστοιχοι του ΠΑΟΚ ενοχλήθηκαν και αντέδρασαν.

Δεν υπάρχουν σχόλια: