moving image by marquee html code
Η ερυθρολευκη ενημερωση σας αλλαξε διαδυκτιακη τοποθεσια. Καθημερινη ερυθρολευκη ενημερωση στο νεο και συγχρονο www.piraeusplanet.gr

Προσφατες δημοσιευσεις

Σάββατο 28 Μαρτίου 2015

Η συμαχια για το κοινο κακο του Ολυμπιακου ενισχυεται....

Η συμαχια για το κοινο κακο του Ολυμπιακου ενισχυεται....

 
Μετα σου λενε οτι εισαι προκατηλειμενος απεναντι σε αυτα τα παιδια...
Δηλαδη τι αλλο να εβαζα για τιτλο ? Μαζευτηκαν ολοι αυτοι για να συγχαρουν τον Ολυμπιακο?
Μαζευτηκαν για να δουν τι βρωμια θα σκαρφιστουν για το κοινο κακο του Ολυμπιακου...τωρα μπηκε και στο κολπο και ο Πατερας που εστηνε το παιχνιδι με την Ξανθη με τον Παναθηναικο και κατα της ομαδας του μαλιστα και ηταν και εν ενεργεια προεδρος του Παναθηναικου ετσι?
Και δεν χρειαζεται να πουμε οτι την περιοδο που εβραζε ο τοπος για τα στημενα παρολα οσα γραφονταν δεν βρεθηκε ουτε ενας Εισαγγελεας να τον καλεσει...
Μετα λενε εμας εγκληματικη οργανωση..απατεωνες,λαθρεμπορες, και στοιχηματακηδες και ολοι με καταδικες ετσι? οχι με λογια...μαζευτειτε,μαζευτειτε...οσο πολλοι περισσοτεροι ,το δικιο παντα θριαμβευει ,ποτε δεν καταφερατε τιποτε ετσι και ουτε προκειται...να σας χαιρονται οι οπαδοι των ομαδων σας.
Συνάντηση σε μαγαζί των Νοτίων Προαστίων είχαν το απόγευμα του Σαββάτου οι Γιάννης Αλαφούζος, Δημήτρης Μελισσανίδης και Νίκος Πατέρας.
Σε γνωστό μαγαζί των Νοτίων Προαστίων συναντήθηκαν οι Γιάννης Αλαφούζος, Δημήτρης Μελισσανίδης και Νίκος Πατέρας το απόγευμα του Σαββάτου.
Οι τρεις άνδρες συνέφαγαν και είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν για αρκετή ώρα, χωρίς ωστόσο να έχει γίνει γνωστή η ατζέντα τους, που δεν αποκλείεται ωστόσο να περιελάμβανε και τις τελευταίες εξελίξεις στον χώρο του ελληνικού ποδοσφαίρου.
Τέλος, κατά την διάρκεια της συνάντησης, από το τραπέζι τους πέρασε και ο Δήμαρχος Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης, Γρηγόρης Κωνσταντέλλος, ο οποίος αφού τους χαιρέτησε είχε ολιγόλεπτη συνομιλία μαζί τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια: