moving image by marquee html code
Η ερυθρολευκη ενημερωση σας αλλαξε διαδυκτιακη τοποθεσια. Καθημερινη ερυθρολευκη ενημερωση στο νεο και συγχρονο www.piraeusplanet.gr

Προσφατες δημοσιευσεις

Σάββατο 28 Μαρτίου 2015

«Ανετα» στον τελικό ο Ολυμπιακός με 0-3 τον Ηρακλής Κηφισιάς

«Ανετα» στον τελικό ο Ολυμπιακός με 0-3 τον Ηρακλής Κηφισιάς

Χαλαρά πέρασε απ’ τον ημιτελικό του Final-4 Κυπέλλου βόλεϊ ο Ολυμπιακός, επικρατώντας 3-0 σετ του μαχητικού Ηρακλή Κηφισιάς και θα αντιμετωπίσει τον Παναθηναϊκό στον αυριανό τελικό.

«Σβηστά» στον τελικό ο Ολυμπιακός
Ο μαχητικός Ηρακλής Κηφισιάς δεν αποτέλεσε εμπόδιο στον Ολυμπιακό στο δρόμο του για τον τελικό του Final-4 του Κυπέλλου βόλεϊ γυναικών.
Οι «ερυθρόλευκες» έδειξαν την ανωτερότητά τους (3-0 σετ) στον ημιτελικό και -παρότι δεν άναψαν στο φουλ τις μηχανές- έκλεισαν θέση στον αυριανό (Κυριακή 29/3) τελικό κόντρα στον Παναθηναϊκό που επικτρατησαν του Παναξιακου




Ο Ολυμπιακός δεν αντιμετώπισε ιδιαίτερα προβλήματα, παίρνοντας από νωρίς τα ηνία στο παιχνίδι. Μάλιστα είχε το περιθώριο σε αρκετά σημεία να χαλαρώσει, ενώ ο Γιάννης Νικολάκης ξεκούρασε κάποιες παίκτριες ενόψει του αυριανού ντέρμπι «αιωνίων».
Η ομάδα των βορείων προαστίων από την άλλη ήταν μαχητική σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού. Παρά τη διαφορά δυναμικότητας -δεδομένου ότι αγωνίζεται στην Α2- μπήκε στα σετ δυνατά και δεν τα παράτησε σε κανένα σημείο, παρότι ο Ολυμπιακός δεν δυσκολευόταν να πάρει προβάδισμα.

Τα σετ: 19-25, 18-25, 16-25
Το πρώτο σετ είχε δύο «πρόσωπα».
Στην αρχή μέχρι το πρώτο τεχνικό τάιμ άουτ με τα κορίτσια του Θρύλου να είναι πολύ χαλαρές, να κάνουν λάθη και να δίνουν εύκολους πόντους στον Ηρακλή Κηφισιάς.
Μετά το 8-7 για τις τυπικά γηπεδούχες, οι «ερυθρόλευκες» πήραν τα πάνω τους και με ένα σερί 9-2 πήγαν στο δεύτερο τεχνικό τάιμ άουτ με 16-10.
Η Μπραμπόροβα ήταν σε καλή ημέρα, ενώ τα κορίτσια του Ολυμπιακού έπαιξαν αρκετά τον πρώτο χρόνο. Στο 12-20 υπήρξε μια χαλάρωση, λάθη στην υποδοχή και το σκορ μειώθηκε (16-20), αλλά ως εκεί, με το σετ να πηγαίνει στα κορίτσια του Νικολάκη 19-25).

Το δεύτερο σετ ήταν άλλη υπόθεση, στο μεγαλύτερο διάστημά του.
Τα κορίτσια του Ολυμπιακού μπήκαν δυνατά στο ματς, έδειξαν σοβαρότητα και «καθάρισαν» πιο εύκολα το σετ από ό,τι μαρτυρά το τελικό 18-25.
 Ο Ηρακλής μείωσε προσωρινά σε 7-11, αλλά ένα νέο σερί από τις «ερυθρόλευκες» έφερε το σκορ στο 9-19. Οι παίκτριες του Θρύλου πίστεψαν ότι το σετ είχε τελειώσει με αποτέλεσμα το 10-20 να γίνει σύντομα 16-23 από τα πολλά αβίαστα λάθη που έκαναν οι πρωταθλήτριες κυρίως στην επίθεση. Το σετ , όμως, κατέληξε και πάλι στον Θρύλο (18-25).

Το τρίτο σετ είχε αντίστοιχη μορφή με το δεύτερο.
Τα κορίτσια του Ολυμπιακού έδειξαν σοβαρότητα στην αρχή και δεν χαλάρωσαν, θέλοντας να κάνουν το 3-0 γρήγορα και να πάρουν εύκολα την πρόκριση.
Και το έδειξαν.
Ο πρώτος χρόνος ήταν πάντα αποτελεσματικός, ο Νικολάκης μοίρασε το χρόνο συμμετοχής στις παίκτριες του.
Η Βέσοβιτς ανέβηκε, η Λαμπρούση ήταν σε καλή ημέρα, ενώ Γιώτα και Κωνσταντίνου έδωσαν λύσεις.
Η Τέζα βοήθησε στην οργάνωση αντί της Χριστοδούλου και το σετ κατέληξε σε «ερυθρόλευκα» χέρια με 16-25 για να γίνει το 3-0.

Το απόγευμα της Κυριακής ο Θρύλος ετοιμάζεται για τη κατάκτηση του πέμπτου διαδοχικού Κυπέλλου κόντρα στον ΠΑΟ

Καλη επιτυχια στα κοριτσια μας

Δεν υπάρχουν σχόλια: